Zdaj mi je pa kar
,da me toliko prosite.Bomo videli ,čeprav majica je zelo lepa.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Lusa, pridite na piknik. Saj nismo me krive, kar se je pač dogajalo okoli denarja za Ajšo. Jaz bi te res rada spoznala, ker si mi zelo pozitivna oseba. Daj nooo!
Seveda niste ve krive ,ampak določene osebe iz RR ,zato si včasih mislim ,bolje da se umaknem od vsega ...in ostanem z vami samo virtualna prijateljica.Ko se tiče kaj glede mojih otrok ,čeprav je Ajša v nebesih in je ni ob meni ,me hudo prizadene.Takšna pač sem.
ursalara-ne niste ve krive ,saj tisti oz tista ve itak sama ,kaj je govorila.Boma z možem še premislila o tem.Saj bi jaz tud rada VSE vas spoznala ,ampak imam zdaj nek strah ,sama ne vem opisat ta občutek...eh bo že.
nana-prej bom jaz tebe pogrešala kot ti mene

,ker si špica!!!
mala pikica-Vem ,da nima piknik nobene veze z RR ,tudi prejšnji piknik ni imel ko smo se ga z Ajšo še zadnje dneve pred njeno smrtjo udeležili in so potem žal prihajale grde besede ,ki sem jih komaj zdaj po 2letih izvedela.Vse se izve.
koala-ti si pa itak stara znanka RR in si to vse spremljala ,pa ti je verjetno vsaj malo jasno.
....tako ,zdaj pa vas več ne bom gnjavila o tem...grem moji punci zrihtat ,ker gremo na obisk k babici v bolnico...