Dober večer,
najprej pod točko 1. : majčka je super; zelo mi je všeč.PA še celo prav mi je
.Pa telirana je.Tako bolj malo, ne ful.Glih prav
no, zdaj pa k točki 2.; uspešno preživela nakupovalni dan; v obtok spravila kar nekaj evrov
.Smo pa nabavili v glavnem vse za otroke, no razen ene jope zame
.Sicer sem si nameravla kupiti ene kavbojke, amapk je to z vsemi tremi že kar znastvena fantastika.Pravzaprav mi niti ni jasno, kako sem si tako pogumno drznila pomisliti na to
.Iamm vsaj izgovor za še enkart v Lj. pa bom šla kar sama.
lusa,.......
saj veš da bomo vse zelo vesele, če boste prišli na piknik
mml, uau, ampak Matic je pa vidno napredoval.Bravo
.In ti še do nedavnega kakšna nepremičnina je
. Čudovite slikce.
Pa super da si se oglasila. Zdaj vidiš, da si bila ena izmed najbolj pogrešanih oseb
.Pa res ti še enkart hvala za ves trud, ki si ga namenila in vložila , da se bomo v soboto lahko lepo imele
piba, LAna se je šele pred 14 dnevi prevalila iz trebuha na hrbet in se nam že kar takoj odkotalila iz postelje
. Puza pa tud ona samo po trebuhu rikverczaenkart , amapk zdajle dva dni pride vse povsod.Le da ima motivacijo , ki se ji reče daljinec al pa telefon. Na igrače ne trza prehudo
.PA lepo da si se oglasila po dolgem času.
sani , ne bom napisla kaj sem danes kupila ...saj veš zakaj in zarad koga
.
PA si res dušica, da greš ti po ne vem kakšnem naključju, meni najljubše pecivo naročit
alfabeta, super pecivo
.To se pravi, da moram tud jaz razmisliti kaj bom prinesla sabo.Bi bil že čas, kajne
Lana je pa danes spala samo 2x po pol ure in je imela prej energije še toliko, kot da je ful naspana. Bomo vidli kako bo ponoči.
Tole sem zdajle pisla po spominu( nana, nisem nič goljufala
).VEm da sem pozabila še en kup, ampak še pozneje kaj napišem, ekr moram iti zdaj likat.