Hellou lejdis!
Ja pokka m ... je pa res zatišje, se vidi, da nam naši malčki zavzemajo vedno več časa, ene ste že itak pridne in delate. To zahteva zdajle en prosti spis od mene
.
Včeraj se nisem nič javila, ker sva šla z Aljažem k mojim v Velenje, seveda sem skočila še v Muller in zapravljala, za koga le, za malega
.
Kvazi prijateljice, naj še jaz povem svojo. Moja najstarejša prijateljica, poznava se že od 3. razreda dalje, živeli sva v istem bloku, 2 štuka narazen. Ko je zvedela, da sem noseča, nisem bila več zanimiva, ker ona je pri svojih 30-ih letih še vedno furala lajf (in ga še kar), da je vsak vikend zunaj, po možnosti koma pijana. Če je že poklicala, je kaj rabila. V zadnjih treh mesecih nosečnosti sva se videle 1 x v dvigalu, ni poklicala, da bi vprašala, kako sem in ko sem rodila, sem o tem srečnem dogodku obvestila ljudi, ki jim je bilo kaj mar zame. Potem pa zamera, je zvedela od skupnega prijatelja in mi napisala tisti sms, češ sem opravila svojo dolžnost. Včeraj, ko sva se srečali v lekarni, je prvič videla aljaža, pa bo jutri star 8 mesecev. Za bruhat. In mi reče, da zakaj nič ne pokličem, ko pridem v Velenje. Halo!!! No, take osebe sem črtala iz svojega življenja in mi ni nič žal.
Za vsako stvar, ki jo kdo podari malemu sem vesela. Je prišla Gregova sestra iz maturantskega izleta na Krfu in mu je prinesla ful dobro majčko. Sicer mu bo prav čez kako leto, ampak vsaj spomnila se je
.
Kaj berem, sami poškodovanci, vsem želim čim prejšnje okrevanje.
martinca iskreno hvala za cd, ko prideš v naše kraje, te obvezno povabim na pijačo.
Moj nick, Suzana je že bila, potem sem dodala še prvi črki najinih priimkov, smešno je izpadlo to, ko so nekatere mislile, da sem iz Krškega.
Kjer pride, tudi v spalnici, ker Aljaž trdno spi, ko bo malo večji, mi verjetno ne bo več prijetno, zaenkrat še ni panike. Sem pa že nekaj mesecev zaščitena s KT, tako da druga nosečnost bo tudi načrtovana. Me menda kar kap, da bi zdajle ugotovila, da sem spet v drugem stanju.
Sani evo slikica, meni je zelo všeč:
alfabeta čestitke za nakup, sem malo jezna, ker pri nas še ni Kika, Leclerka in drugih res fajnih trgovin.
nana kako je Klemen srčkan na slikici.
ursulina upam, da bo noga kmalu bolje.
mml mi zaupaš, kje je Matic dobil tako svetovno držalo za dudo? Drugače pa jaz včasih tako pihnem, da se sama sebi smejim
.
Šoping, včasih ni minil teden, da si ne bi kaj kupila, zdaj pa kot prava mama, ne potrebujem ničesar. Moja mami je včeraj svojemu vnukcu kupila lepi pižamci v Hoferju, tam se tudi včasih kaj pametnega najde, z bodiji in pižamcami sem bila do sedaj vedno zadovoljna, o pleničkah smo pa že tako govorile.
A ste šle kaj v Dm te dni, se res splača, vsak otroški izdelek je 15 % znižan. Jaz sem kar nekaj robe nakupila. Zdaj čakam še na ostala znižanja. Sem kura doma pozabila bone, ampak ni bilo panike, mi jih je kar prodajalka dala.
Vse pravite, kako pridni so vaši sončki. Naš je nasprotno ena mala tečnoba, priden je le, če ga nosim po rokah ali v vozičku. Zjutraj je sicer nasmejan, se valjava po postelji, ko se je treba pa umiti, obleči in jesti je že vreščanje. Eh, bo že, je moj in ga imam rada takšnega, kot je.
Vprašanje za tiste, ki imate hojico. Meni jo bo prijateljica posodila, pa bi malega dala notri za ene 15 min. na dan. Kaj mora imeti obuto?
No, takole, da ne boste rekle, da nimate kaj za prebrati
.