IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
nana,
hvala za tvoje besede. Bova prišla z Aljažem enkrat, ni problema, ker je priden v avtu. Aja, jaz sem od mojega G. tri leta starejša, samo se baje ne opazi. Drugače so mi pa spisi v šoli vedno ležali, se pozna, ne
.
Upam,da res prideta.Ne,se leta pri vaju ne opazijo,zdaj pa ne vem ali ji ti dobro skrivaš ali pas on takole izgleda

,saj se hecam,da ne boš resno vzela.Oba zgledata mlada in super.
Kar pa se spisov tiče...se pozna,da so ti ležali,meni tudi.Če so ble drugje slabše ocene,so pri spisih sijale same petke in štirke.Pa dooolgi so bili.
O Klemnovih stvareh,ki sem mu jih kupila(in teh je res veliko) sem pa tako razmišljala.
Nikomur jih ne bom posojala,niti dajala,pa tudi doma ne bodo ležale.Sem se resno zadnjič odločila (ker sem jih nekaj posodila prijateljici,ki pa se mi zdi da ji je čisto ravno,če sem jih ali ne)da jih bom podarila nekomu,ki jih res potrebuje. Napisala bom oglas in vse skupaj podarila in upam,da jih dobi kak fantek,ki res rabi oblačila.
Tako,da bo vsaj nekdo hvaležen in vesel,da ima lepa oblačilca.Mislim,da je tako tudi najbolj pošteno.
lutiropan,lepe slike in avatar,pa upam,da ne zbolite!!
Naše noči so več ali manj prebujajoče in sitne...sploh mi ni več o tem za pisat,bom pa napisala,ko bo kaj bolje,ko bomo začeli tudi ponoči normalno živeti.
Mislila sem,da se bom zdaj naspala,ker je moj

šel s Klemnom ven,pa že ko ga je oblačil,se je tako drl,da sem kar vstala.Ko ga pa vzame v naročje in gresta se pa Klemen smeji.Ne vem...
intruder,te popolnoma razumem glede nespanja in Vida,pa to,da otroku nič ne manjka...Saj si videla mojega smejkota,nič mu ne manjka,ponoči pa take izvaja,da mi je slabo.Mislim,da bi kaka druga že pop...,ker meni še samo malo manjka.
Aljaž,vse najboljše !!!