Triš,potem pa se potrudita z možem in naredita še enega januarčka.
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Drugače pa kako lepa slikca, ko ej mali gusar gor
.Pa tud uni dve sta krasni, ko sta z Vidkom pri igri.Klemnu se pa na tisti sliki prav zobek vidi
klepetka,ga naš sosed kliče gusar že skoz in ko ga videl v taki opravi,je rekel,da zdaj je pa pravi gusar.Nisem pa opazila zobeka...bom pogledala.
To te moram vprašat-od moje prijateljice fanta brat je bil poročen ali nekaj takega tam v Ribnici in sta zdaj šla narazen z njegovo,pa se je preselil nazaj na Tezno,blizu mene,imata pa dva otroka,mislim,da je ena punčka,nisem pa 100% in en fant,ki ima Downov sindrom.Poznaš???
sunny in koala,naj se vama ne toži,midva tudi

zelo poredko,ker gre moj velikokrat že spat,ko jaz še kaj delam,pospravljam,likam...Potem pa še tukaj sedim

.Sem mu rekla,da če bi mi več doma pomagal bi bila z vsem prej gotova in bi tudi prej napisala post,pa bi

bilo bolj pogosto.
Jaz svoj nick zdaj tudi povsod uporabljam,kjer se je treba vpisat,tako si ni treba nič posebaj zapomniti.
Sunny,ne šmirglaj tvojega in ne bodi žalostna zaradi njega,če teži zaradi RR, imaš 100 razlogov,zaradi katerih lahko ti težiš njemu.Sčasoma se bo sprijaznil z RR-jem in z vsem,ker bo ugotovil,da je vse zaman

.
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Ajajajaj, nana
Čuj čuj ti,a zdaj se mi boš pa še smejala!!

Sem ga posrala,vem.Naj gre v tazadnjo plat

.
vaney,ti si v srednji šoli čvekala po klepetalnicah...ko sem jaz hodila v srednjo šolo,to še obstajalo ni,računalnik pa je bil samo v šoli,pa še to samo en ali pa sploh nobeden.Ja,kaj sem res že tako v letih??
Pri sosedih je bilo še kar vredu na r.dnevu,sami oldtajmerji v večini,še zdaj se sliši pleh muzika in rajajo,vriskajo,pa pojejo in otroci cvilijo,naš pes pa vsake toliko zalaja,ko otroci norijo po cesti in mu gre na živce.Sem pa vmes splinila za 2 uri na sprehod (obisk drugam),ker so itak samo jedli,pili....
katrin,jaz bi imela tudi tako teto z dvema kufroma cotik za mojega srčka

. Pridna teta.Je zmeraj dobrodošla

.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 6.9.2008 22:25:18 >