JOj, punce, ste načvekale 4 strani
Malo še, pa res več ne bom mogla slediti, potem pa tudi nima smisla sem hodit vsak dan... Bom še nekako poskusila vzdržati do decembra, potem pa vas bo še kar nekaj po službah in bo vse skupaj veliko lažje slediti.
Pa da vidimo na hitro, kaj se dogaja...
Hvala vsem, ki ste opazile avatar. Je bil že čas, da sem ga menjala
lusa sem se že kar navadila in moram reči, da kar z veseljem hodim delat. Je res fajn
Daša je pa tako luškana na tej sliki, okice pa ima nebeško modre. Je pa res, da nam Patrik nekaj hodi v zelje
Od kdaj pa Gašper za tabo gleda?!? Pa ja ne bo gledal starih bab
Saj ne zameriš ne, to je velika šala, ki so ji pri tebi upam privoščiti
Meni tudi najbolj EP odgovarja, ker do mesta nikoli več ne prideva, tam pa le zavijeva v kakšno trgovino. Kaj se dobimo med deseto in pol enajsto?
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Suzana, če hočeta ti jaz našega plikota pripeljem, Alex bo pa v večjem vozičku.
Ja, ja, ja, Suzana pridita!!! No, že vidim, da prideta

Super!!!
mml pa vam res želim, da bi čimprej našli kakšno stanovanje
čiščenje sedežne... da me ne bodo kregali, ker delam reklamo. Mi čistimo s čistilom od Amwaya. Imam zelo, zelo razredčenega (pri njih je tako treba vse redčiti), malo pošpricam po sedežni, pobrišem s krpo in to je to. Se več nič ne vidi. Pa je že kar nekajkrat Gašper pustil svoje prstne in čeljustne odtise

Ko pa sva se še dojila, pa je velikokrat prišlo mleko v povratku na sedežno, pa se tudi nič ne vidi. Lahko pa pogledam, kako se točno reče temu čistilu, če katero seveda zanima
samohranilstvo... nisem mislila nič pisati, pa je
lusa izrazila moje mišljenje

Meni zelo veliko pomeni, da sem poročena in da smo vsi na istem naslovu doma. Imam nekako bolj občutek, da smo res družina, čeprav imamo zaradi tega nekaj evrčkov manj

Kakor za koga...
klepetka
Sem na hitro preletela in posledično skoraj nobeni nič odgovorila