Miha in Žan, vse naj ob mini obletnici
hranjenje; katastrofa. Meni do 10h dopoldne sploh noče jest (30ml), kašico pa zmaže celo
, jedel mi je mleko okrog 11h, ob 13h kašico in 15.30 mleko. Ob 19.15 je bil zrihtan za spat, pojedel 90ml in konec. Potem se je v posteljici drl kot zmešan in po pol ure sva z
obupala in ga vzela ven in se igrala z njim pol ure. Ob 20.30 sem probala mu dat spet jest in je pojedel celo flaško, se v posteljici še 2x oglasil in zaspal
Zgleda, da je spet spremenil ritem spanja...prej je hodil spat okrog 19h-20h in večinoma prespal noč. Ta teden pa 1 uro kriči v posteljici in se gre gimnastiko, potem zaspi, ampak se zbujatudi 2-3x na noč za jest
Danes smo probala s spanjem ob 20.45, pa bomo videli, če smo tukaj delali napako?
Vam pa nisem povedala, da Anže zaradi menjave mleka na Pregomin ni kakal od sobote do danes
Danes sem mu dala za malico (ker ni hotel mleka) kšico hruška in čez 2 uri je bila porcija v plenici
hvalabogu, ker se mi je že prav smilil, revček.
Imam pa tudi jaz dane super novico, in sicer od 12.7.-19.7. gremo na moooooorje
Našla sem en enosobni apartma v Vodicah (Srima) za 40€ na dan, ima pa klimo, gretje,parkirplac in morje takoj pod apartmajem. Končno smo našli nekaj, upam, da bo v redu in da se nismo zaj....
alfabeta, vi ste bolj pomorščaki...kaj rabim sabo za na morje, razen oblek, hrane, posteljice...katera zdravila, kaj posebnega?
grem še malo prečekirat okrog, potem pa počasi spat, ker je Grega zdaj 3 dni v nočni in sva sama...