IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Jaz dajem Klemna spat okoli 20.30 ali 21.00,zdaj ko je bolj dolgo svetlo.Tudi če si očk ne drgne,ker ko pride v posteljico je takoj zaspan.
Neja ni šans, da sama zaspi. Tudi kadar ni zaspana, tudi kadar je zaspana, se uspavamo na rokah, ker se reva bori do zadnjega. Oči že sploh ne more več držat odprte ampak ne zaspat.
Sem jo zadnjič dala, ko še ni bila čisto zaspana in je imela govorne vaje in premetavanja do 21.30, potem je bila pa panika in dretje. Enostavno ne zna sama zaspat in gotovo.
Jaz sem pa danes kupila v Muellerju čolniček za v vodo...točno tak kot ga ima
katee, samo da je naš Barbie.
dašabina zdaj pa razturaš...citiraš na veliko.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Traja eno uro, da se neha jokat, da se popolnoma umiri in zaspi. Res ne vem, kaj mu je zadnje čase. Včeraj je zaspal šele ob 21.45. Je pa spal do 6.30. upam, da bo na morju bolje.
A ti ga kar pustiš eno uro jokat?...ti moram čestitat, ker jaz tega ne morem, 5 minut še mogoče, potem jo grem pa kar iskat.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
klepetka zdaj pa mi je prav nerodno
Ni pri vas nič narobe, očitno je pri meni nekaj.
Jaz vidim na sliki enega medvedka in sorry, tako da ne vem, a meni tud ne dela prav.
Jaz tudi tako vidim in mislim, da to niso prave slikice. Se pa danes prav vidi.
ursalara
za drugi zobek. Mi smo še čisto brez, samo je zadnje dni tako tečna, pa ponoči imamo neke nove fore, tako da mogoče pa kaj bo. Super, da je krst uspel.
aurora
tudi za vaš zobek.
vaney kje pa dela tvoj

, da ima take nore smene?
Alfabeta
. Upam, da ni nič več videt in da je Ajda spet mali smeško.
Bom najprej kopirala, potem pa poslala, ker bo drugače predolgo.