Jutro!
Najprej hvala vsem, ki ste včeraj mislile name
Jaz pa vam nisem nič povedala
Sem zvečer po dolgem času gledala nek film in zraven zaspala. Zbudila pa sem se nekaj čez enajsto, jezna kot ne vem kaj. Me najbolj razjezi, da zvečer zaspim pred televizijo, po možnosti seveda še ne umita
Potem sem vam želela reči samo nočko, pa so portal nekaj nadgrajevali...
Moja kolena... zaenkrat nič novega
To se mi zdi najslabša varianta. Izvidi niso nič pokazali, boli pa naprej. Kontrolo imam čez 4 mesece, do takrat zdravila. Revmatologinja vse težave povezuje z mojimi groznimi jutranjimi bolečinami v križu. Dobila sem napotnico za MR sakroiliakalnih sklepov, naročajo pa čez 4 mesece
Je pa mi odsvetovala vso rekreacijo razen plavanja. Najbolj me muči to, da ne morem pokleknit. Ah, škoda besed...
Gašperjeve pikice so vse izginile, čez noč. Noč ima res svojo moč
Je bila res 6.bolezen. triš kako pa je Žan? Aniti od aurore vidim, da gre že na bolje. nana nič se ne boj, ni nič hudega. Je pa res, da zgleda razhaja povsod, pri decembrskih jih je že tudi bilo nekaj bolnih.
lusa čestitke Luši, veliki plavalki
Dašinega fredija pa boste prihranili za tretjega otročka
Našega zeta
mi bomo v drugo punčko naštimali, vi pa dajte fantka
nana sem že naročila sestrični pleničke in antilopa. Hvala, da si sporočila
Imamo pa po novem tudi benija
suzana
za ALježeve mere, saj bo počasi
Gremo pa mi tudi v prikolico naslednji teden, pa se nič kaj ne obremenjujem. Sončki ponavadi nič ne komplicirajo, mamice smo ponavadi tiste, ki delamo paniko
triš za Žana
varstvo... jaz tudi posebej ne kličem. Če pa se slučajno kaj pogovarjam, potem pa obvezno vprašam, če je Gašper priden
martinca super za opravljene nakupe. Svečke si dobila, ne? Sem se z nano pogovarjala. Pa super slike, hišica raste
Kaj bosta imela samo pritličje ali bo enako visoka kot je zdaj? Pa lepe jožice imaš
dašabina čudovite slikice, pa uživajte!!!! Pa ti nas tudi ne smeš pozabit
sani uživajte na Koročki, torta pa je sigurno odlična, vsaka je
suzana vi tudi uživajte!!! Tukaj bo pa prav dolgočasno, vse so nekam pobegnile
Eno uro sem skoraj pisala ta post
Pa še ni nobene druge tukaj...