IZVIRNO SPOROČILO: koala
sunny si kaj boljše volje?
Ma, kaj pa vem. Ne bi hotla, da živiva vsak po svoje, ker to potem nima nobenega smisla, ampak vse pelje proti temu. Jaz se nimam več moči trudit.
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Midva z Gašperjem sva šla raje nazaj spat, ko je začelo grmeti
Kakšno grmenje? Pri nas je pa že cel dopoldne sonček.
Intruder mene tudi bolijo kolena. Zjutraj se komaj skupaj spravim. Da ne govorim kako izgledajo moji prvi jutranji koraki, ko imam stopala še čisto trda. Groza je tale EMŠO.
Upam, da ste lepo papali mesek.
TRIŠ superca slike. Dopadejo se mi tvoje kopalke...oboje.
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
triš- super slike. Zgledaš pa fenomenalno na to, da imaš tri otroke... Si sebe sploh ne znam predstavljati kakšna bi bila jaz. Debela deklica....
Mogoče ni videt ampak jaz sem debela deklica
Mogoče imamo drugačne predstave kako izgleda debela deklica.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
triš- super slike. Zgledaš pa fenomenalno na to, da imaš tri otroke... Si sebe sploh ne znam predstavljati kakšna bi bila jaz. Debela deklica....
Mogoče ni videt ampak jaz sem debela deklica
jaz sem pa bicikl če si ti debela
martinca lepe čevlje si nabavla. Upam, da ti bodo udobni in da se boš naplesala brez žuljev.
Glede
piknika jaz tudi ne morem še nič reči. Če pridemo bova najbrž z Nejo sami, ker se mojemu to zdi brez veze.
Klemen
Upam, da čimprej mine.
Kako ve dvigujete vaše sončke? Sem prebrala, da jih ne bi smele dvigovati pod pazduhami
Jaz jo največkrat dvignem ravno tako, da jo primem pod pazduhami.

Kaj je pa lahko narobe?
Pa še kako čistite pokakano ritko?
Pri nas so tudi doma robčki.
klepetka
in za Lano
klaja upam, da bosta uspela uredit glede dohodnine in da le dobita vrnejno.
Suzana jaz dam v vodo v kateri kuham sadje za Nejo, eno žličko rjavega sladkorja. Se mi ne zdi nič narobe. Bi pa rada kupila fruktozo, pa ne vem kje.
Suzana, glede na to, da lektoriraš upam, da se ne smejiš preveč ob naših poskusis pravilne slovenščine...o vejicah pa sploh ne bom govorila.