IZVIRNO SPOROČILO: koala
nana, a mu take goste sline tečejo? Morda pa je slinovka, taka je bila moja sestrična ko jo je imela.
mi je pa malo čudno, da vama je za virus dala hikoncil
.
Ja bolj goste,a to zato,ker ne more dobro požirati slin zaradi vnetega grla,tudi dude noče in ne stekleničke,pa čaja se brani,a ko je žejen potem pije.Saj je danes P videla,pa je tako rekla.Hikoncil mu je dala zaradi virusa,pri virusu dajejo AB.
mala pikica,jaz tudi upam,da bo zdaj šlo na bolje.Zdaj samo spančka odkar je bolan,je vedno utrujen,Saj bo,upam pa,da zelo hitro,ker se mi res smili.
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
koala jaz rozine sovražim!!!!
Jaz tudi

.Ni hujšega kot rozine in cela kumina.
Mi imamo oba stolčka,tega Antilopa smo nesli tudi na morje in je bilo super,da smo ga vzeli.Tisti "domači"pa mi je prevelik za v avto.Pa upam ,da ne boš čakala do leta 2010,da Ikea pride v Slovenijo,ker takrat bo tvoj sonček že malo prevelik za Antilopa.

Če pa Ikea pride v Slo pa še nisem slišala,mi je pa vseeno,ker bo sigurno prišla v Ljubljano,jaz pa imam do Graza res en špukec.
Mene so komarji nažgali po nogah na morju,da ni res,Klemna in mojega dragega pa nič,Lukeca pa tudi.Zgleda da imava sladko kri.
sunny m.po teh slikah na tvojem linku sem tudi jaz k...mama,ampak ne v takem smislu,pač ne delam prav-po njihovo,svojega otroka pa imam vseeno najraje na tem svetu.Nekakšen handling mi pa že ne more uničiti ljubezni do otroka.Zato tudi ti nisi slaba mama,svojo Nejo imaš ravno tako rada,s handlingom ali brez. Pa veš kaj?Briga me.
Moj Klemen ima rad Fruchtzwerge,mi je danes posebaj P naročila naj mu dajem vse kar ima rad,ker ne mara zelenjave in noče piti mleka,čeprav ni najbolj zdrava hrana,ampak vsaj nekaj bo jedel, je rekla.
sani,pridna tvoja Manja za tako lepo spanje.