Spustim eno javljanje ven, pa je že ogromno za prebrat
Sem bila včeraj zvečer preveč utrujena. Dopoldan sem čistila paprike in jih rezala, da bomo dali v zmrzovalnik za omake, potem sem kuhala, po kosilu pa si je moj dragi zmislil, da bi spekla štrudel, nazadnje pa sva naredila še 25 slivovih cmokov. In je bila ura 6 zvečer. Za konec dneva pa še borbe z Gašperjevim spanjem
nana slikice so zelo luškane, Klemen pa pravi mali smeško, vedno nasmejan
POgrešamo pa mamico na kakšni sliki, čeprav se ne slika preveč rada
Kako je Klemen danes?
Joooj, to naše uspavanje je zadnje čase katastrofa!!! Od kar se Gašper kobaca, kotali, plazi, vrti in izvaja oh in sploh akrobacij, rabiva tudi po eno uro, da zaspi. Mene bo v križu na pol zlomilo. Pa že 5x vmes zaspi, pa se čez pol minute obrne in spet vsa predstava znova. Na kolena, na glavo, pa spet na hrbet, pa na trebuh, pa noge v usta, pa obloga iz posteljice si vleče na glavo, potem se v posteljico udari in spet nenormalen jok...
Sploh več ne vem, kaj naj naredim. Takšno 'razdejanje od spanja' imamo zadnje 4 dni. No, končno mi je uspelo, tokrat je trajalo samo pol ure.
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Nojaz sem se odločila, da ko Aljaž dopolni 2 leti, bo dobil sestrico Zalo .
Jaz sem se tudi tako odločila, samo jaz bi imela Tinkaro
koala jaz sem od sokov začela z jabolkom, naprej pa jabolko in korenček. Glede imena pa bi jaz rekla, da je Alexov.
klepetka nobene slabe vesti ne rabiš imet!!! Če vas zaradi slabe vesti ne bo na piknik, pa bomo res vse po vrsti žalostne

Veš koliko priložnosti še bo za organizicaijo piknika. Da ste vsi po vrsti na pikniku
sani vrni
piškimiški pozdrave