writing-img

RE: Četrtkova nočna mora

clock-img

23.06.2008, 19:28

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Grozno! user posted image Samo da je vse vredu. In upam, da se vam to nikoli več ne ponovi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2008, 19:38

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

mi je kar zastak dih ko sem to brala..no glavno da ste zdravi..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

23.06.2008, 20:00

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Ojej, kalbo... samo, da je s punčko sedaj vse v redu in stiskam pesti, da se vam kaj podobnega nikoli več ne ponovi user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

23.06.2008, 20:01

clock-img

arielca

pencil-img

2312

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

23.06.2008, 20:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.06.2008, 20:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.06.2008, 21:32

clock-img

noe

pencil-img

982

Samo, da je vse okuser posted image

clock-img

23.06.2008, 21:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Samo da je vse ok, ja.

clock-img

23.06.2008, 21:59

clock-img

Anonimen

user posted image za celo družino. Samo, da je sedaj vse v redu...

clock-img

23.06.2008, 22:36

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Kalbo, za tvojo punči in vse vasuser posted image

Groza, res ...

clock-img

23.06.2008, 23:06

clock-img

Anonimen

O Kristus. user posted image
Upam, da se kaj takega nikoli več ne ponovi. user posted image

clock-img

23.06.2008, 23:21

clock-img

Anonimen

O, kriza, boga punčka. Samo da je sedaj vse OK, pa upam, da se ne bo več ponovilo. user posted image

clock-img

23.06.2008, 23:27

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image ojoj!!! upam, da se ta mora nikoli več ne ponovi!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 23.6.2008 23:28:01 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

23.06.2008, 23:31

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Joj Kalbo, kot bi brala našo zgodbo izpred dveh let. Sin je imel že 3 leta (prvi krč se ponavadi pojavi prej), vzgojiteljica je rekla, da mu je dala Calpol, zato sem ga dala le na kavč počivati. Kar naenkrat iz kuhinje slišim BUM. Zagledam ga na tleh, modrega, ni dihal, samo obračal je oči kot v grozljivki. Bila sva sama doma, v 4. nadstropju brez lifta, jaz na začetku 2. nosečnosti. Tudi jaz sem mislila, da mi bo v rokah umrl. Resno! Klicala sem edino številko ZD, ki sem jo vedela na pamet in komaj izdavila kaj se dogaja. Sploh nisem vedela, da je to vročinski krč. Na rokah sem ga nesla po stopnicah dol, naproti pa so mi iz bližnjega ZD že tekli zdravnik in sestra. Sledilo je hlajenje, pa bolnica, takih preiskav kot vam pa mu niso delali.  
Skratka...kako dobro vem, kaj ste prestajali. Kakšen stres je to! Mogoče ti v spodbudo povem le to, da je bil to prvi in zaenkrat tudi zadnji krč. Po tistem ni bilo nikoli več nobenih problemov (letos bo 5 let) in jih niti ne pričakujem več. Sem pa vedno zelo pozorna, ko dobi vročino.

Vse dobro!!!!!

clock-img

23.06.2008, 23:39

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mater, kar kurjo kožo sem dobila, kot sem to brala....

Kalbo, zate in tvojo družinico, predvsem pa za ta malouser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

24.06.2008, 06:14

clock-img

Anonimen

o marija! user posted image

Nisem vedela da lahko zaradi vročine pride do tako hudih krčev, res neuser posted image Verjetno k temu pripomore tudi poletna vročinauser posted image ....marija...v taki sitaciji bi bila pomojem jz nesposobna za volan...

Uf...še sreča, da se je dobro izteklo!

clock-img

24.06.2008, 08:56

clock-img

Rok_LM

pencil-img

191

Mi smo tudi doživeli to. Enkarat so me klicali iz vrtca, da ima tamala epileptični napad. V vrtec sem letel, da sem bil tam prej ko rešilec. Potem smo videli, da je dobila vročinske krče. Sama vročina še ni tako huda, kot to da ti zraste zelo hitro. Naši je v parih minutah zrasla za približno 4 stopinje.

Je pa res grozno, ko doživiš kaj podobnega. Na srečo je bilo to prvič in upam, da tudi zadnjič, saj naj bi otroci nekje pri štirih letih prerasli to.

Verjetno si dobil stesolid za primer če bi se krči ponovili. Mi smo ga nosili vedno s sabo, pa še v vrtec smo dali enega, saj z njim najhitreje rešiš stvar.

Želim ti, da se ti stvar nebi več ponovila in da je bilo to enkrat in edinkrat, tako, kot na srečo pri nas. 

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

clock-img

24.06.2008, 09:09

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Želim, da vam česa takega ne bo nikoli več potrebno doživeti. Smo bili tudi mi že v podobni situaciji ampak ne zaradi vročinskega krča ampak zaradi skisanja krvi. Še danes mi ni jasno kako sem lahko odreagirala tako prisebno kot sem, saj v nasprotnem nebi preživela.
Tebi in tvojim pa vsaka čast, da se odreagirali prisebno, saj to ni vedno lahko. Večina ljudi otrpne ali pa leta panično in ne ve kaj početi.

clock-img

24.06.2008, 11:03

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Grozna izkušnja! Pa bravo tebi, da si tako dobro regiral in vsaka čast tudi osebju, da so vam tako lepo pomagali.

Samo da je s punčko vse OK.

Srečno, in naj se to ne ponovo več.

clock-img

24.06.2008, 11:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Groza.user posted image  Dober si da si reagiral tako hitro, jaz bi verjetno otrpnila čisto.user posted image
Samo da je lepotička okuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.06.2008, 11:51

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

lepo je slišati da naš sistem deluje, super!

še bolj pohvalna je vaša reakcija. tudi jaz se pridružujem ostalim, ki upajo da ste šli prvič in zadnjič skozi to moro

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

24.06.2008, 13:00

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

Hja, poznam to. Samo da je najin sin dobil napad ravno takrat, ko je sel moz v sluzbo, v pizami sem z njim stekla na ulico, pa mi ni noben k***c hotel pomagat, so se vsi samo naprej peljali. Vmes sem tudi zvonila pri vseh sosedih, tako da mi je ena odprla in naju peljala v bolnico (jaz v pizami in copatih). Ker sama nisem bila sposobna vozit, niti se nikoli nisem bila v tisti bolnisnici in se ne bi znajdla tukaj v NL. Njegovih cisto belih oci pa ne bom nikoli pozabila. Trajalo je par sekund, a zame celo vecnost.
Upam, da je pri vas tudi prvic in zadnjic.
Pozdrav od nas!

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

24.06.2008, 13:07

clock-img

Anonimen

joj kr kocine so mi šle pokonc! držte se, pa čimmanj vročin

clock-img

24.06.2008, 14:36

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ojoj, Kalbo, čeprav je vroče, mene pa prav mrazi zdajle. Samo, da se je vse izteklo, kot se mora in da sedaj veste, kako ukrepati, če se še kaj takega ponovi, pa srčno upam, da se ne.

clock-img

25.06.2008, 07:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Samo, da se je vse srečno izteklo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem