Spps žeilm vama sončno soboto....če bo pa dež, pa pravijo, da je veliko otrok, a ni tako...ali denarja?...ma ja...samo da bo družba in veselje....haha
Glej, ne vem katera je spraševala za nosečniške hlače....jaz sem se malo po trgovinah podala že kar nekajkrat. Pa mi je kolegica rekla, naj grem v beneton. Vam povem sem šla v Emporium (BTC), pa so me presenetili. Cena kavbojk v HM je bila 55 E (ki sem jih kupila kake dva meseca nazaj) no tu so pa 49...pa fuuul lepe ....streetch-tako da se malo raztegne. Pa dve ful lepe majčke sem si kupila- eno športno črno, navadno dolg rokav, črna...z srebrnim napisom....no ena je pa tko malo za bolj zrihtat, pa daljša je, za zavezat nad bušijem...črne-sive črte...ma imajo kar nekaj no. Jaz nasplošno pogrešam bolj športna oblačila, ali pa kako luštno srajčko...mi je zdej šivilja rekla, naj ji prinesem eno, ko me je videla zadnjič v njej, in mi skoraj že gumbi pokajo pri trebuhu
, da mi bo pri straneh všila trikotnike, elastičen material, da bom lahko celo nosečnost nosila, potem pa bo lepo dala stran in zašila, da bom nosila ko ne bom več
. Faca je res....pa dvoje hlače mi je predelala, noro dobro. Iz Ihana je drugače (pri Domžalah) in zeloooo ugodna...ma sem dala za ožanje dvojih hlač od naše male, ko ji je itak vse od HM preširoko in predelava dvojih hlač, s tem da je sama dala material (elastičen črn)....ja kolk že? natanko 4 in pol evre...poceni a ne...sej vam pravim, če bo katera kaj rabila...pa krajša hlače z original robom....no ja..
Čez 2 dni grem v porodnišnico na THT....upam da bo vse kul, kot na nuhalni. Ali je katera od vas šla na to? Ozirima, namerava iti?...
lepe sanje vsem....
Yania