No da vam povem...danes sem imela odvzem krvi-THT...pa sploh nisem vedela, da bom imela tudi UZ,,potiho sem upala da ga bom imela in glej ga zlomka...no moja G.mi je spet (kot v 1.
)rekla, kako da mojega ni zraven, pa sem ji razložila da ima službo, da sploh nisem vedela, da bo UZ in da je bil na NS prisoten,.,,,haha,,kako jo to skrbi. No mali je baje kar velik...se je najprej ustrašila, da je prevelik za THT, ker mora biti še vedno 16 tednov...no in me potolaži da je glavica velika za 16 tednov in 5 dni, jaz sem pa 16 in 4 dni. No me veseli, da grejo mere lepo s časom...za en dan se mi je premaknil PDP piše na slikici..mah zdej jih imam pa res že celo zbirko. No in ko je hotela pogledati spol je
nogice tako držal skupaj, da mi ni mogla reči nič...haha..sej sem kar vesela, da smo še vedno v pričakovanju...čeprav me firbec matra, ampak kot sem rekla, vseeno potiho upam da bojo nogice skupaj in so res....ko pa sem ji rekla,da imam en filing da bo spet punčica, me je pa kar utišala..nono, to bom jaz povedala...je rekla, zakaj tako mislim, pa sem rekla, pač 6.čut, kaj pa vem...čeprav je bila na začetku nosečnost čisto drugačna kot prva, in sem bila prepričana da je deček...no mogoče je spet to samo ena želja, da bi bila spet deklica...kaj pa vem, čeprav je moj prepričan da je Timi noter in se vedno tako pogovarja z mojim bužijem: ooo..Timi...:)
no mere so takšne:
16 4/7 tednov
CRL 36 (16 5/7)
FL-femur 21 (16 0/7 al pa piše 16 6/7, nisem ziher ker je načičkano)
posteljica: v fund.zadaj
no sem si prej obseg zmerila okrog trebuščka, ta pa je: 86 cm
no pa lep dan...grem zdaj v službo..danes imam od 14.30 do 1900...se slišimo kaj...