Pozdravljene.
Mi smo spet pokonci ,pa nič zato,zdaj vas lahko vsaj berem ko int. dela.Ker jih pač večina spi ob tej uri.Včeraj sem hodila na sprehod dve uri in pol ,pa zmes nabrala nekaj kostanjev ,tak ,da novo ne boš mi delala luštov.Samo je bila to malo predolga turneja po dolgem času me danes kar dosti mišic boli.Res sem ob totalno kondicijo prišla odkar sem na bolniškem.Moram sprehode malo skrajšat ,da ne bom tako polomljena drug dan.Drugač ,pa sem se odlično počutila po sprehodu ,pa zaspala tudi ,ko top.
jjasna - lepo ,da ste z najhujšega,bogi bogi vi
spps- no sedaj ,pa sem končno videla tvoje slike,res zelo lepe ,moram pohvalit tvojo šiviljo dobro se je odrezala,če ravno si čakala do zadnjega.Moram te slike malo mojemu pokazat ,da dobi malo luštov.
dali - kaj čaga je uspela?Jaz bom tud morala konc meseca nekaj pripravit ,saj rada pripravljam samo ,kaj ,ko me pol noge tak bolijo,da je za crk..t .Kriva je malo služba ,ko že 14 let samo sedim.
glede nakupov pri meni je pa tako -ker bosta to moja prva otroka do sedaj nimam nekaj kar bi lahko uporabila od prej.Sicer me še vedno skrbi,da ni to ki prenagljeno ,če začnem kupovat.Odločila sem se ,da začnem konec meseca ,ker glede na to da nosim dva na koncu ne bom sposobna nakupit toliko stvari.Mislim ,da veste kakšne so cene.Tako ,da bom si vsak mesec nekaj kupila.Začnem ,pa s previjalno mizo.
Prej sem še pozabila omeniti ,da sem čez vikend pregledala vse vaše albume in vaše sončke v njem.Eden bolj simpatičen kot drug.No upam ,da v marcu dodam tud jaz kaj tako lepega.
zdaj ,pa sem že kar dolga lepo se imejte .pa se tipkamo.