Dobro jutro!
Hm, mislim da sem že pisala, da sem imela težave s krvavitvami iz nosu, pa da je bolje... Jao
, danes sem zjutraj, ko sem prišla v službo naredila pravo paniko ob umivalniku na WCju. Mi je kri lila, da je bilo vse krvavo in potem se je nabasal kup sodelavk in sodelavcev z vsemi mogočimi nasveti...
meni se je pa tako vrtelo... Pa sem morala kolegici prav rečt, če me lahko podpre, da bom uspela pridet do pisarne
. Ampak k sreči je zdaj že vse Ok, le še glava me malček boli.
Hvala vsem za informacijo, na kateri polici so tisti modrci
, sicer nisem iz KP, ampak se bom že znajdla, saj je verjetno povsod podobna logika kje imajo.
Jutri imava z
namen iti v kako trgovino. Si moram nujno ene fajn in komot čevlje kupiti. Ostalo pa odvisno, če bomo kaj videli... Sicer pa počasi
zaključuje z delom v taščini kuhinji in imajo že naročene omarice... tako, da potem bova počasi spravila hišo v red, ker zdaj je vse malce zanemarjeno in nepospravljeno in pa pričela bolj zavzeto se pripravljat na
, pa kaj nakupit ... Včeraj sta nama že sestra in njen mož dala par nasvetov...
jjasna sem se dodobra nasmejala tvojim medenim tednom!
Sicer pa sta moja starša šla na poročno resnično v Rim, potem sta za ponovitve šla v 10 letih 5 X v "Rim", potem pa smo šli za obletnico še vsi skupaj v Rim
.
jjasna85 ful si luštna
, glede na to pa iskreno povedano mislim, da bi fotograf lahko naredil tudi še boljšo fotko kot jo je (saj ni slaba, toda tudi bolje bi se dalo). Ampak, saj na izboru boste pa itak v živo tekmovale, a ne? Tam se boš pa super odrezala, saj bo še vse bolj od tebe same odvisno, a ne? Vso srečo!
vse nove dobrodošle! To bo enih marčevk in marčkov
! Super!