Čau bejbe!!
Mene pa danes križ matra. Marc že nekaj časa grunta, da je plazenje super in zdaj raziskuje kar se da, vse razmeče, potrga, prime in je treba bit skozi v akciji za njim, tako da sem bila danes večino časa sklonjena, ker ni bil v varstvu. Zdaj pa mam. Sva šla dopoldne na en dolg sprehod do tržnice, se malo razmigat, pa sem prišla čist paf domov. Kolk jamram, ma v tej nosečnosti mi je res vse težko in sem tolk lena, da me je kar sram, pa niti se ne morem zgovarjat na to, da sem že "stara".
Je še katera takšna? jjasna vem, da ni, ker je bla danes ful pridna!
Trezika, vam pa dogaja. Fino, da ni nič hudega z dragim, avto je pa samo pleh.
A že o posteljicah debatirate? Kdaj pa boste začele z rihtanjem sobic za
in nabavljanjem?
Meni se vse to zdi še fuuul daleč, najbrž bom v zadnjih dveh tednih hitela pripravljat stvari in cotke prat. Glede sobice sva se pa z možem že pogovarjala, kako bova naredila, glede na to, da bo majhna razlika med Marcom in
. Sva mislila začasno dat dojenčka v eno sobo, v kateri je trenutno šara še od lani, ko smo se selili. Bi jo bilo treba zrihtat. Potem, ko bosta pa oba že zadost stara, bi jima pa uštimali sobico od Marca, ker je itak ful velika. No, ne vem še.
Evo, možu sem sam mal pojamrala, da me križ boli in se je javil, da bo pospravil posodo iz stroja!
Bodite fajn!