Ojla!
Jaz imam danes tadolgo izmeno v službi in komaj čakam, da mine še teh 40minut, da šibam domov. Se mi nič več ne da, nič novega.
Je prišel danes šef do mene in me povprašal o tem, če si bom kaj podaljšala porodniško. Je rekel, da ne bo jezen, če si jo bom, bo že našel zamenjavo. Sem ful vesela!
Glede našega gnezdeca pa tako. Sva oba z možem to dosti časa planirala in računala, sva precej pazila na denar, ker smo ga pri selitvi zapravili uf uf, preveč. Na koncu naju je prišlo skoraj pol manj kot sva izračunala. Je pa res, da nimamo najbolj dragega pohištva, pa veliko smo sami naredili. Je pa sanjsko tudi zame, ko je tako pospravljeno, kot je na slikah.
Dali, me veseli, da ti je stanovanje všeč. Slike v jedilnici je naslikal mož, je zelo ustvarjalna dušica v prostem času. Aja, pa na seznam lahko dodaš, da imam naslednji pregled 5.11., obseg trebuščka pa je 105cm.
Vas je pa kar nekaj "lenobic". Če povem po pravici, si nisem mislila, da se bo katera oglasila.
Vsak dan ena piše o kostanju, tako da ste mi naredile ful luštov in si ga bom privoščila na poti domov. To se mi najbolj dopade v jeseni-sprehod s pečenim kostanjem.
LP!