Dobro jutro!
jjasna85 vso srečo!
Sem tako zaspana, da komaj gledam. Ja, včeraj ste se pa res načvekale tlele, ko mene ni blo nič na spregled.
Sem pa res vesela, smo včeraj dobili novo mizo in stole za našo "jedilnico", pa res zgleda lepo, še posebno če primerjam s prej, ko smo imeli eno 30 let staro mizo pa stole. Potem sva pa šla z možem še malo po otroških trgovinah, v Pikapolonci so bili tako prijazni, da sva lahko poskušala dati dva različna vozička v prtljažnik avta, pa če imaš mali avto je treba kar poskusit. Vsem priporočam, da to storite, da ne boste presenečene saj mere na internetu so eno, realnost pa drugo..., ja pa cene so tudi povsod za lepe pa kvalitetne reči kar zasoljene.
Sem prebrala, da ene že kar nabavljate, jaz sem sklenila, da vsaj do 22.10, ko imam pregled še počakam, potem pa v akcijo.
urejenost - Hmm, jaz se lahko tudi vpišem v klub pack
. V času odkar sem noseča, sem bila samo pri frizerki, vse ostalo opravim sama, na brzino in malo manj pogosto kot sem včasih.
leče in očala - Jaz pa uporabljam zgolj in samo leče zdaj enih 10 mesecev. Sploh nimam očal s pravo dioptrijo. Prej sem imela očala, ampak sem z lečami zelo zadovoljna, ker mi dioptrija odkar jih imam ne raste več, pa manj težav z alergijami imam. Tudi zdaj v nosečnosti jih brez težav uporabljam, čeprav me je okulist opozoril, da ene jih pa sploh ne morejo imeti gor, ker jih zelo moti... Ampak, bom vseno morala kupit nova očala, ker za v porodnišnico moraš imeti očala in ne leč, pa raje imam očala, da bom
dobro videla, kot da grem brez in bom na pol slepa.
Mi je pa izbiranje očal vedno prava muka, tako da se bom odpravila izbirat očala na en dan, ko bom res dobre volje. A mogoče kdo ve pri kakšni dioptriji moraš pred porodom na pregled, da da okulist mnenje če lahko naravno rodiš? Vem, da je sestra morala it na pregled zato sprašujem.
Juhu, petek je, kako boste preživele vikend?