IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
joj kako zaspan dan
bi šla najraje kr nazaj spat
Jst tud, pa se moj sinko čist nč ne strinja.
Drugače pa sem brala sedaj na temi nosečnost in porod o ličenju v porodnišnici.
Ja idej je neomenejo... Sam, da sem pa neurejena mi pa še na misel ni padlo do sedaj, ko sem prebrala tisto zgoraj. Sem ena huda packa, ker ne hodim k pedikerju, manikerju, v savno, v solarij, ker ne grem na depilacijo in le to izvajam kar doma z britvico v banji, ker nosim očala, ker sem prelena da bi notri dala leče,... zgledam totalno neurejena nosečnica.
A je še katera tolk huda packa kot jst?!
Jooojj Jasna... kako si lahko to privoščiš?
Js recimo grem vsak dan najprej k frizerki, da me uštima za službo.. po poti do službe se ustavim še pri kozmetičarki, da mi naloži 3 kile pudra in seveda uredi oči. Potem grem za (najmanj) 8 ur v službo, potem seveda TAKOJ (brez kosila alpa kej) k pedikerki... ko pri njej opravim grem še na manikuro. V savno raje ne grem, ker ne prenesem krajev kjer ne morem normalno dihat

grem pa zato na 2- urno masažo kjer me še futrajo zraven.
Kakšen dan si po vsem tem postopku privoščim še kakšen izlet k mednarodno priznani kreatorki, da lahko nakupim novo garderobo, da bom LEPA nosečnica.
No, tak je nekje moj občajen dan. Seveda v vsem tem času niti malo ne pomislim na mojega dragega in se ne ukvarjam z nobenim drugim kot samo s sabo... ker to je NAJBOLJ POMEMBNO, da si LEPA NOSEČNICA... očitno
A je vaš dan kaj podoben mojemu?