hej, hej
da napišem še js svoje podatke...noseča sem prvič, torej nimam še nobene pikice razen tamičkene v trebuščku. od zažetka nosečnosti sem se zredila za 1kg, sem pa vmes tudi neki shujšala, sam ne vem kolk...no, obseg trebuha pa je 91cm.
rodila bom v lj.
upam,da bo trebušček hitro začel rastit, ker ko berem vaše komentarje...se mi zdi, kot da sploh nisem noseča;) naslednji pregled imam 5.11.-takrat bo po moje morfologija, ne? glede na to, da bom v 20 tednu...na nuhalni nama je rekla da se ji zdi, da bi bila punčka, ampak da ne upa trditi...a zdaj se bo to že vidl? hm, men je načeloma vseeno kaj bo, sam če mi pa lahko povejo, pa mi naj, a ne? :)
sem pa stara 23 let, tko da je blo na nuhalni vse ok. čeprav so mi vzeli kri, ker je bla nuhalna 2.2, ampak ko sem dobila pol izvid po pošti še od krvi je blo juhuhuhu super:)
sem pa tako zelo vesela že od prvega trenutka, ko sva izvedela, da se ful veselim vseh malih stvari s to pikico.
brcik pa še nič kaj ne čutim, mogoče malo zvečer, ampak je tako zelo nedefinirano, da včasih ne vem če je to sam moja želja, da bi kaj čutla ali je res pikica:)
no, to bo zaenkrat to.
pozdravčke vsem!