ampak ve ste pa prave čveke, če bo šlo tko naprej bomo do marca imele že 5 delov, ajajajaja...
komaj vas dohajam.
otrdevanje trebuha - jaz sicer ne vem kaj natančno je to, ampak poskušam čimbolj pestro jest, se gibat, pijem pa donat zaradi prebave in neovin DHA tablete, pa pomojem vse skup pomaga. me pa včasih tale prbava kr daje, prevsem prehod iz tankega v debelo črevo, ker se tko čuti kot da bi me špikal desni jajčnik .......
meso - Pupa7 blagor ti, meni nekako ni.....pa se kar pridno trudim
vozički - a veste da pa jaz razmišljam, da bi pa mogoče rabljenega kupila, seveda lepo ohranjenega....če e pa vsaj avstrija ali pa ita, ker je tle tok vse drago....no razen ce ni kaka huda akcija
bolečine v križu - sem tud jaz na tem seznami, samo sem bla ze pred
taka, sedaj ma pa sam večrat kaj zaštiha tko, kot da bi mi vse preščipnilo pa si pač rečem, da nisem nič kaj dosti športna, pa še maternico imamv križ...pa je to to....dragi pa pridno zmasira seveda
imena za
- sem leksikon imen ubodla..pa imava oba z dragim kr krizo, ker sem mislila, pač mal pogledaš, pa neki že najdeš..pa ni tko...
drgač sem pa pogledala kompletke na sociali, pa bom najbz kr denar vzela, pa ve? se mi zdi, da tko blazno ugodno pa spet ni ? al pa jaz e nisem vseh cen prečekirala.
partner na pregledu -pri meni lahko vedno hodi zdravn, je direkt rekla G, pa še posebej ga je povabila na morfologijo....tko da res ne vem kaj ene G tko komlicirajia..se bojijo moških al kaj.....da pol ko sopravijo svoje.....pa do poroda nič al kaj ...bolj za šalo kot zares je blo tole..tečem na sprehod dokler je še sonček pol pa kuharija...spet :)