SRCCEK, tudi moj mož gre zraven, če pa ne bi šel, bi pa definitivno prosila mamo ali kako dobro prijateljico. Prvič je porod trajal 10 ur in bi brez koga zraven umrla, rodila pa sem v PO in sestra je bila ves čas z menoj, sedela za pisalno mizo, tiho, a bila je tam. Sama si pa ne bi upala.
Pri nas je srednje stanje, niham s to mojo astmo, vse kaže, če bo prav, mi drug teden podaljšajo bolniško do konca, no vsaj upam.
Sicer pa sem menjala ginekologa, ker je imel moj take žaljivke, da sem bila čist iz sebe, češ kaj s tako astmo sploh zanosim in če bi doma rada še kakega sladkornega bolnika, češ da se sladkorna deduje, imela sem vnetje, pa me tud pogledat ni hotel... in še bi lahko naštevala... no zdaj hodim v LJ porodnišnico in dobila zlato nežno mlado G
.
Brcike so pri nas kar močne, problem pa imam z zatekanjem rok in bolečinami v nogah, to je verjetno bolj ali manj zaradi kortikostereoidov, ki jih jemljem
Voziček že imamo in ne bomo kupovali novega, ima nekaj pomanjkljivosti, a sva ga dobila novega tako poceni iz druge roke, se neka punčka ni hotela vozit: košaro, jajček, športni del, zimsko vrečo, nahrbtnik... vse samo za 60.000sit, je japonska različica Quinnyja, ma čist isti no, trikolesnik.
Aha še morfologija: 7. 11.
< Sporočilo je popravil mojčika -- 18.10.2008 8:22:09 >