Saj pravim, če sem par dni preveč zaposlena in utrujena, da bi malo šla na RR, pol pa mam
Bom probala še mal za nazaj pokomentirat, a mi pomoje ne bo uspelo vsega prebrat, tako da ne zamerit, če bom kero zignorirala
(hec).
Naš mali je že boljše, tako da gre v pon v vrtec, jaz pa v službo. Upam, da bo ponovni odhod v vrtec po enem tednu mamine družbe dobro prenesel.
Kar se pa kil tiče imam jaz že +3 kg (za seznam). Zgleda, da sedaj kar letijo gor
jadrnica mi prvič nismo imeli košare, kljub temu, da se je rodil decembra, in je tudi sedaj ne bomo kupovala. Bodi pa pozorna, da kupuš voziček, ki ima športni del katerega naslon se lahko spusti v povsem vodoraven položaj! Mi smo za sprehode uporabljali tak voziček, tako da je bila lupinica le za v avto, pa morda še kdaj za kako trgovino, da ga nisem prelagala, če je v avtu zaspal. Se pa splača spremljat akcije po raznih otroških trgovinah in tudi internetne akcije. Če si vnaprej narediš izbor par modelov, ti bo lažje. Potem pa lahko čakaš, saj do marca je še kar nekaj časa
trezika VSE NAJBOLJŠE!.Malo z zamudo, a boljše kot nikoli, a ne
Kar se magnezija tiče so ti punce verjetno že odgovorile, da Magnesol 1 tbl na dan sigurno lahko. Ker ti jo tudi G svetuje brez kake kontrole nivoja magnezija v tvoji krvi. Pa z magnezija bi lahko preveč vzela le, če bi ti ledvice slabo delale (kar pa ne pomeni, da sedaj lahko spiješ 5 na dan
).
Naja čestitke za pregled
Meni tudi paše slano, meso pa tako tako. Se moram prav spomnit, da bi ga morala malo pojest.
Tejči H tudi tebi čestitke za pregled! Za G pa pokliči v ZD pa vprašaj, kje ima dr., ki ti je bila všeč, ambulanto. Skoraj dvomim, da bi delala samo NS.
Pupa7 za dojenčke do prvega leta je med prepovedan! Pa ne le zaradi možne alergije (res je močan alergen), ampak, ker lahko vsebuje spore bakterije, ki pri dojenčkovem nezrelem črevesju prodrejo v kri in povzročijo hudo okužbo, kasneje pa te nevarnosti ni več.
Infinity čestitke za AC
buksi, če je okužba virusna, potem antibiotik tako ne pomaga. Če pa je bakterijska, ti bo pa zdravnik napisal antibiotik, ki se ga sme jemati v nosečnosti.
mkkl veš, saj jaz v prvi nosečnosti v tem času tudi nisem imela trebuščka. Šele v šestem mesecu so ljudje počasi začeli opažati, da sem pa morda noseča (tisti, ki tega še niso vedeli). No, sedaj imam pa že tak trebuh, kot prvič v šestem mesecu
pikapoka12345 kaj si že pred nosečnostjo imela težave s krčnimi žilami, da nosiš kompresijske nogavice?