Evo mene z novim nickom, da bo zmeda popolna.
Ne, sem rekla da je nerodno da sva dve jjasni, pa men je vseeno če sem samo jasna. Bo malo lažje, a ne? Za vas in za naju, da bomo vedeli za koga se gre.
Skratka mi smo se imeli čez vikend super. Sonček je bil lep, nič megle zjutraj kakor tu v Lj kotlini. Danes pa imam morfologijo, ampak šele popoldne... Obseg trebuščka je na istem (103cm), na kilaži sem po mojem na nuli - ampak domača vaga in vaga pri G nikoli ne pokažeta isto - pri G je vedno kakšne pol kilce do kilo več?! Bom poročala zvečer.
Vse kar ste napisale je kar težko komentirat, ampak glavnino bom uspela...
jjasna85 - Čestitke.
Si bila lepa, ma vse ste bile zelo lepe nosečke. Luštne slikce.
Me pa zanima, kakšne so bile une igre oziroma preizkusi? Si mogla pol tudi dejansko zamenjati Pampersko?
dioptrija - Nekaj je bilo govoora o tem... Meni se med nosečnostjo in porodom ni nič poslabšal vid. Pravijo pa da se mnogim tudi poslabša. Od česa je to odvisno pa ne bi vedela. Sem pa celo prejšnjo nosečnost nosila leče, po porodu in sedaj pa sem se navadila kar na očala, čeprav so mi bila prej vedno smotana in so me vedno nekje žulila. Edina slaba lastno nošenja očal, ko imaš otroke je ta, da nimajo dolgega roka uporabe - v enem letu sem ji že trikrat nesla popravit... pa kličejo že po četrtem popravljanju. Mislim, da me je moj optik kar vesel, ko se prikažem navratih in še samo zmajuje z glavo (ne zaman).
očka pri porodu - Mož tudi ni bil čisto prepričan, da bo kos porodu, a sem si ga neznansko želela ob sebi. Sem rekla, da brez njega sploh ne grem rodit.
Pa sva se zmenila, da bo pri meni toliko časa dokler bo zdržal, dokler ne bo zanj postalo prekrvavo, preveč strašno in bi se po porodu, ko bi mene in otroka zrihtali vrnil v porodno sobo. No, na koncu se je izkazalo, da so ga kolegi in znanci le preveč strašili s tem porodom. Je rekel, da to pa res ni nič takšnega (seveda je porod potekal brez komplikacij in zapletov). Pa še v porodni mi je rekel, ko se je odločil, da bo ostal do konca, da popkovnice pa že ne bo prerezal - pa jo je na koncu vseeno. Pa celo, ko mi je babica rekla (ko se je videla ven že glavica) naj pobožam piškota po glavici in pogledam koliko lask ima, je moj takoj vprašal, če jih ima res... pa mu reče naj pride sam pogledat, pa je res in nimam nikakršnih mor zaradi vsega tega. So si pa moški (pa tudi ženske) zelo različne in vsak dojema porod malo drugače.
nakupi - Mi kakšnih večjih nakupov ne bomo delali, ker imamo že od prvega sina že precej stvari, tako da ne bo nekih hudih stroškov. Seveda pa bo "padel" kakšen nov kompletek, pa seveda ostale drobnarije - od dudik, stekleničke,...
brcike - Pri nas se tudi edaj zadnji teden pojavlajo vsak dan, ampak samo če sedim, če se uležem, če sem v gibanju jih pa še ne čutim. Pa en večer sem imela tak hecen občutek, da se mali pikici kolca? Vem, da se je prvemu sinu tudi, ampak tako zgodaj pa nisem bila pozorna na kolcanje - ali pa se je pikica samo tako premikala, da sem to zamenjala s kolcanjem.
krčne žile - Mi jih tudi imamo v rodu - po mamini in očetovi strani. Sicer sama sedaj kakšnih hudih problemov še nimam, imam pa popokane kapilare na stegnih, kar pa ni povezano s krčnimi žilami - ali pa se motim
Me pa občasno zvečer prav bolijo notri noge, če sem recimo dolgo na nogah, da grem na kakšen hiter in dolg sprehod.
čutenje otroka - Tudi jaz čutim brcike čisto spodaj. Pa po pravici povedano, da ne vem kako je bilo v prvi nosečnosti - kje sem jih čutila. Spomnim se samo tisteg aproti koncu, ko je trebuh delal prave valove.
pikapoka12345 - Zdej se res ne spomnim kaj že lahko vzameš za boleče grlo, vem samo to, da se imenuej nekaj na P, pa je ena taka bela škatlica in z zelenim gor piše. Pojdi v lekarno, tam bodo sigurno vedeli kaj naj ti dajo.