IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
jjasna,naja30,janaja,spps in ostale že z enim otrokom- mi prosim poveste koliko ste imele teh navadnih bombažnih pleničk. Mi vsaka kolegica pove drugače pa sem čisto zmedena, ker ne vem več kak pa kaj naprej.
Nekatere pravijo 30, druge 20 pa spet druge drugače,..
Točno ne vem koliko jih imam, ampak se mi zdi, da okoli 20. Se mi zdi, da jih je pa bolje imeti kakšno več. Sploh, če je potrebno široko povijanje, pa na previjalno daš kakšno, da ne leži na uni mrzli plastiki, pa za kupčke podirat, pa v vozičku in zibki za pod glavico sem jo imela, če bi mu slučajno kaj ušlo nazaj. Pa poleti ko je bilo tako toplo sem ga samo s pleničko pokrila. Pa hitro pleničko s kakšno stvarjo zalekaš in ne gre dol niti z nobenim "čudežnim praškom", niti z okuhavanjem, rabiš pa vedno kakšno elpo, ko greš kam ali h komu na obisk ali pa k pediatru.
Naja30 - Kaj vam bo ožji izbor imen za

, če boste imeli pa fantka?

Sej veš moje sanje...

A sta se odločila, da bosta vprašala za spol?
Nina00 - In je po trimesečni kuri kakšen viden učinek oziroma ali se žile manj poznajo, manj te bolijo noge?
mediuhec - Obljubim, da nicka ne bom več spreminjala, slikco pa še kakšno, ker moj fant tolk hitro raste in je treba imeti ažurno slikco.

Ne tko k na osebni, ki smo mu jo dali delat, ko je bil star ene 3 mesece in ima "rok uporabe" 5 let. Si predstavlajš kakšna razlika nastane v teh letih? Sej nam z leti vedno bolj paše, da smo mlajše na slikci, ampak pri otrocih, sploh tako majhnih je pa kar malo čudno.