Čer punce,evo še mene, samevam doma, moj je šel v nočno, bejbi že spi, pa mi malo cajt ostaja
najprej čestitke jjasna85, malo z zamudo, ampak vseeno
, pa čestitke vsem za opravljene morfologije, jaz tudi že nestrpno čakam na pregled, ampak se bom še načakala...
končno tudi mi čutimo brcike, en dan je bila cela revolucija notri po bušiju, drugače pa le vsake toliko čutim malo kako se premika. No, moje počutje je dokaj dobro, malo mi je začela že zgaga nagajat, upam,da ne bo tako hudo kot prvič, ker sem mislila,da me bo pobralo...so me pa začeli ponoči grabit taki krči v noge, da se ne da opisat bolečine, a ima katera kak predlog kako tole ublažit? Magnezij mi ne pomaga. Pa trebuh mi kar pogosto otrdeva, moram omenit malo na pregledu, ker se mi zdi,da mi ne bi smel toliko, verjetno je malo krivo tole dviganje in nošenje naše pupe, čemur pa se skoraj ne morem izognit. No, dosti sem jamrala...
košara za voziček - mi je nismo imeli pri prvem otročku (je tudi rojena marca), imam pa Traxxa, kjer gre naslon v čisto ležeči položaj in smo uporabljali samo vrečo dokler je bilo mrzlo. Zdaj v drugo bomo imeli enako, pol, ko pa malo zrase, bomo pa uporabljali Buggsterja, ker je lažji.
barva vozička - ne se preveč sekirat glede barve, rdeča je po mojem ok za
ali
...grahec, kaj bodo ljudje spraševali, je pa poglavje zase, naša je bila v roza hlačah in rjavi majčki na rožice in mi ena prijavi, kako lep fantek...aaaa
tetra plenice - mi jih imamo še od prej enih 30 kom in mi je bilo ravno prav, da ni potrebno stalno pralnega stroja verglat. Sva pa kupila različne, nekaj jih imam iz mullerja, nekaj iz BC in nekaj iz hoferja, pri tistih iz BC me edino malo moti to, da so precej manjše od ostalih, so pa malo debelejše.
nosečniške hlače - jaz sem si vzela eno št. večje, ker se mi vedno najprej pozna v riti in bokih in ni šans, da si spravim gor enako št. kot pred nosečnostjo.
...nočko...