Dali jaz sem se od zadnjega pregleda zredila še za 1 kilco, tako da skupaj napiši +2,5 kg, obseg še sporočim, je pa že več kot 1 m, zato si pa s papirnatim metrom iz lesnine ne morem zmerit, zako da moram preverit, če je šiviljski daljši, če ne bom pa štukala
Sem prav
, ker ni zmeril in stehtal
na pregledu, ah bo pa čez tri tedne. Se pa tudi sama nisem tisti hip spomnila, da bi mu rekla, ker če bi mu bi pa gotovo zmeril, ker je še vsakič naredil vse kar sem ga vprašala...
Naslednji pregled pa imam 12.11.
Buksi Freestyle 3xl comfort od Quinnija je meni prav super vozek. Samo nam v Puntota ne gre v prtljažnik, oziroma gre glih za glih, če čisto vse odmontiraš in da daš ogrodje posebej, pa šprtni del posebej, pa kolesa seveda tudi dol... Se nama pa to zdi kar malce preveč komplicirano, tako da izbiramo med drugimi. Misliva pa kupit vse, se pravi košaro, lupinico in voziček. Kaj vem, kljub temu, da
košaro res hitro preraste, se mi zdi da je le dobro da ima najprej res dobro ravno podlago...
zibka in posteljica Rada bi imela oboje, da bi bila zibka spodaj (pritličje) v dnevnem prostoru za dnevno spanje, posteljica bo pa v najini spalnici za načno spanje. Upam, da bomo dobili prek oglasov kako lepo zibko z druge roke, ker nove ne bi kupovala. Se mi zdi, da jo tako hitro prerastejo, da res nima smisla, dati ne vem koliko zanjo.