Čau so
!
Najprej novičke od spps.
Je ok, bebica tudi. Le križ jo boli in jo je poslala k ortopedu in na bolniško. Žal ji še niso prenesli neta, tako da bo še nekaj časa brez njega. Se bo pa potrudil aod kje javit, da jo ne pozabite. Ampak saj jo ne moremo, je pa le naša marčevka.
cita - Tvoja G je mislim, da kar malo nesramna in nestrokovna s svojimi dejanji in izjavami.
Prav hudo mi je, ko slišim takšne zgodbe. Tudi jaz sem bolj "počasi okrogla", pa sem se v 1.
zredila celih 16kg, pa mi enkrat ni rekla ničesar o kakšni debelosti ali dieti, pač pa da dokler se počutim dobro in dobro čutim otroka, da vse ostalo ni tako važno. Če zatekaš pa čim manj soli hrano, jej čim manj kruha in hrane, ki nase vežejo vodo. Pa meni je G tudi odsvetovala Donat (res sem se prvič z njim kar nalivala zaradi zgage in problemov s prebavo), ker naj bi tudi prekomerno uživanje Donata lahko vplivalo na otekanje (ok, kakšen dl, dva na dan že lahko, ampak več pa raje ne). Kar se pa tiče velikosti pikice - Pušenjak pravi, da lahko pride do odstopanja zaradi slabega in zastarelega UZ-ja, zaradi slabe vidljivosti zaradi maščobja trebušne stene nosečnice,... Sicer pa so tudi meni v prvo vedno govorili, da je moj otrok premajhen za starost kolikor naj bi bil, v 32t je celo padel sum na zahiranost otroka... no, rodila sem 6 dni čez PDP, pa je bil mali velik 53cm in težek 3490g. To pa ni nobena zahiranost, a ne?! Prodbaj pa čimveč počivat (tudi popoldne za kakšne pol urce, urco) najbolje na levem boku in predvsem verjemi, da je s tvojo pikico vse v redu in da bo do konca že pridobila potrebne cm in g.
Pa en velik objemček od mene!
Pa lepo pobožajte svoje trebuščke!