Cita - dzizs, kako G pa imaš, tole je pa res brezobzirnost in nestrokovnost, saj naj bi G kako mirili že tako zaskrbljene nosečnice, ne pa da te še tako ošvrkne, ko si že tako prizadeta, daj ti se kar izjoči tle na netu, me marčevke smo tle zato, da si delimo lepo in hudo, pa bo, kajne. Pa poskušaj se kaj gibat (če je to mogoče) in veliko pit vode, pa boš imela manj apetita in morda bo telo manj zatekalo. ti se samo pomiri in pocartaj sebe ter dete, pa saj veš, močne moramo biti, saj bomo mame, kajne
otroc nas bodo pa gledal.
rdeča barva za fantke - meni je cool, saj tudi veliki fantje - moj mož - nosijo rdeče majce, pa srajce in puloverje. tko da jaz celo razmišljam (sicer kako čakamo deklico) pa mislim rdeče voziček nabavit, ker je kako univerzalen.
jasna85 - mega darila, no se je vsaj malo splačalo tam odgovrjat na vpršanja o istospolnih straših, kajne
še zdaj ne morm verjte, kakšna vprašanja dajejo, jaz pomojem bi kar full nazaj kaj zabrusla, pa bi blo njim nerodno za njihova vprašanje, na pa diplomacija in to....saj mama mora jasnopovedat otrokom kaj si misli o določenih stvareh, kajne
buksi - kolkr jaz vem, se moraš sam prijavit na materinsko šolo, ampak nisem zihr, mamice dajte povedat, kako je s tem. drgač pa jaz ne bom imela zibke pa tega ampak kar direkt posteljico in jo bomo postavili na visoki nivo, tako da se ne bo treba sklanjati (tako da bo jogi bolj proti vrhu. če razumeš)
Materinska šola - ljubljančanke, kam boste ve šle - jaz sicer nisem iz LJ ampak spadam v Lj tako da se priporočam za info, katera šola je taka fina, po vaših izkušanjah.hvala že vnaprej
POCKA - koliko pa pride približno poštnina preko spletne strani kikiwelt, glede na to, da je to izven nemčije (Slovenija namreč?) sicer glede na težo pravijo, samo roemer lupinice so pa za 70 EUR cenejši kot pri nas (pač brez poštnine) zato firbcam.
jaz imam MF v petek in sem kar mal živčna, pa ne vem zakaj, tko mal me skrbi, da je vse v redu. še dobro, da je zjutraj pol pa v bušija v BTC pokakšne hlače, ker sedaj pa res ne morem več pajkic nosit. cau se beremo.pa cartajte se. aja pa še v kiko na celovško grem pogledat, končno prvič, pa da vidim, če je res tko mega kot pravite.
a se še kateri ne da 2x na dan mazat po celem telesu? jaz sem se že malo naveličala...ampak nočem imet strij, pa da vidmo kaj bo.......
Lolita - ja cene vozičkov so kar za pogledat...jaz sem zračunala če enega Per Perego kupim a cca350 EUr pa se da v čeležeči položaj , pa pol še lupinico od Roemerja ali pa maxi cosi samo za v avto in okol nosit ( ne pa za na voziček), kar stane cca 150 EUR, je tako skupaj še vedno ceneje kot kompletni sistemi.....jah denar denar....raje šparam za zobarja za dete
kaj veš mogoče se pa že z zobki rodi
g apa milim it kupit v ITa ali pa preko spleta, ker so cenejši, sploh pa mi je groza ker sem se jaz v 2 urah odločla kateri voziček bomo imeli in kar nekako n eznam cele znanosti iz tega delat..upam, da sem se prou odločla....
Dali - za seznam napiši meni porsim nove mere : + 5 kg, pa 88cm obseg, se pridno redim, ni kaj, aj smo že na pol poti
moj cilj je cca 10-12 kg plusa maximalno, pa vidim, če se da imeti te zadeve pod kontrolo. se mi zdi, da sedaj ko sem doma se lepo redim, potem ko grem v sluzbo me pa apetit mine in ni časa in pol nič ne jem...kar ni najbolj cool za dete.