LOlita - mene tudi taki strahovi prevevajo, odvisno od razpoloženja, mogoče zatro mal čakam na MF, pa se bom pol vrgla v šoping.... tko da bova skupaj poslušali izkušnje mamic, ki že zibajo....se mi zdi, da bom mirna šele, ko bom dete rodila.....in privila k sebi....do takrat pa pač čakam... mislm, da bo terba kar Najo poslušat, pa pregnat take črne misli
jjasna85 - tisti anonimni hopsarji pa najbrž bolj malo hopsajo, ker si take stvari zapomnijo, no, me smo vsaj 1x uradno, no ene že večrat glede ne število jao, da dol padeš kva folk zanima.
mediuhec - ah ne se sekirat zaradi barve, mene je mami tud enkrat za polet bolj na kratko postrigla ko sem bila mala, pa so mi pol rekl eni enkrat: ja fantek mali.....jao...sem jim rekla, da sme taka bolj športnica, pa da mi je mami za potapljat lase postrigla, da si ne bom ušes prehladila na vetru, pa jim je blo kr nerodno pol
pr meni bo kar moj dragi javil na RR, saj itak vsake tlk firbca,kva ste kajnapisale, pol bo mogu pa še sam nekinapisat...no upam, da mu bo ratal
spps - aja ti si še živa sem mislila, da po poroki te pa tvoj možek tolk razvaja, da RR sploh nič več ne rabiš
lejca - čestitke za in uspešno AC, pa za izpit seveda
no glede mene pa je stanje tako, da me je zjutraj glava bolela, pa sem neki jedla, pa nekako ni bilo dobro, saj sem šla po 1 uri fino bruhat, pol sem pa sam neke čaje in vodo pila , pa je šlo vse ven, tako da sem šele ob 1500 prežganko jedla...joj,upam, da je pa sedaj tega res konc, pa glih jutr ko imam MF, kva mi bo pa rekla, da nisem pri sebi, da tako bruham??' no nekako bo, bomo videli,kako bo z bolniško. imam jo še naslednji teden .....samo da je s pikico pokico vse ok.
DALI - ti pa že s snegom strašiš, daj ne no, pa saj sploh še ni biloprave jeseni, take lepe za sprehajat in polne sonca.....jaz imam rajš poletjein koplake, kot pa 10 kap in šalov...v CE sneg z 60 % verjetnostjo pol bo pr meni na Noranjskem s 100 % brrrrr.....še dobr, da ne rodim pozimi......pol bi mi mleko v ledenih svečah teklo....sem bolj zmrznjena, tko da zime pa res še ne bi imela
babyg - obseg trebuha jaz merim direkt v višini popka, ne vem pa če je to pravilno.
no lepo se imejte, pa cartajte se ..grem še mal posodo pomit