heloo,
jaz sem taka zaspanka od 12 do 11am spim kot top
...no se premetavam, pa tud lulat grem 2x , samo to je pa tud vse. spim pa samo na boku, že neki časa, pa blazino za hrbtom, včasimh si jo dam pa med kolena.....na trebuhu jaz ne moem več spat, ker ni porstora oziroma, tehnično pri meni ni več mogoče
sem pa spet imela te grozne krče proti jutru v nogah, a se vam tudi to dogaja pogosto
me tolk zategne, da nog sploh ne morem popravit....pa jem neovin plus DHA, všasih tud donat mal posrebam, potem ko imam krče letim po magnesol v kuhno , samo punce, a je to res samo zaradi pomanjkanja magnezija, ker jaz tega prej nisem imela?????
vreme -o tem raje ne bi, sem pa včeraj delala vaje za nosečnice iz nosečniške knjižice, pa so zelo tko na easy pa kr mal tja v en dan...a jih ve tu delate?
Dali - si mi tolk dala lušta z muziko, da jo sedaj doma vedno poslušam ob računalniku, zanima me samo ali v službi, če si dam slušalke, bo isto dobro za dete...ker pač tam ne morem sodelavcev prisilit, da bodo še oni to poslušal, Kaj praviš? med drgač mozart full sede, pa vivaldi tudi
vsestranske boljšepolovice
- se moram pa prou pohvalit, da moj srček je pa res tako priden, da mi vse pomaga, če ga prosim, res, čist vse (no straniščne školke še ni spucal, ampak kuha dostikrat, pa tudi lika če je treba, tko da res ve kako se kuhovnica drži) slike so pa mega
čeprav rajš po hribih pleza kot po oknih