Hvala za vse čestitke... sploh nisem vedela, da sodeljem na kakšnem tekmovanju...

...morem malo prečitat, kaj je bila to za ena reč...bom pa tudi jaz poročala, kaj bo v paketu

...
Srečanje...ja, zlomka, naslednjič vse gsm št...si jih moramo izmenjati, ker sem bila cel dan brez neta...ma vseeno nebi bila žalostna, če nobena nebi prišla...bi z mojo pupko pojedla tortico in bi počasi šle nazaj domov...
Je bilo pa res fajn...
...kot sem rekla že
Jasni...je v resnici še 100x lepša nosečka in seveda oseba, kot na vseh slikah iz tekmovanja...in ti moram povedat, da glede na tedne, se ti zelo malo pozna buši...
Naja tvoja Tija pa naj bo kar takšna kot je, ker je prav simpatična pupika...pravi cukerček...in lahko potrdim tatova pupika...

...ma čas je kar odletel na našem srečanju...in si predstavljate, kako bi bilo, če bi nas bilo več????Sej si nebi utegnile vsega povedat....

...
Danes pa imamo tudi mi lep sonček...jaz sem se že naklepetala in namesto kave popila skodelico mleka pri kolegici...zdaj pa se moram it malo igrat gospodinjo, da ne bo moj rekel, da cele dneve samo čakulam...
Aja...ste pa napisale enih stvari v tem času...bom zvečer kaj več pokomentirala...