KOKICA32 tudi meni je všeč vozek...imam sicer ogledanega enega Quinija, ....koliko je pa cena tega? A to je verjetno košara posebej, a ne?
priuri in čebelica maja: čestitke še od mene
Ja škoda za primorke....jaz sem se pa že veselila kake slikice, da vas vidim skupaj
Mene še kar matra tale izpuščaj, no pik, očitno res je nekaj na tem...midva z
imava en skupni kovter (odejo), potem pa se on obrne v svojo stran in glej ga zlomka, danes opazim da je moj trebuh zunaj...
, tko da ni nič čudnega, če kaj pribrenči mimo...
Trebušček raste...ta teden vsem mojim učencem (okrog 200), naznanjam veselo novičko, da sta že dalj časa na delovnem mestu 2 ki poučujeta....pa me samo debelo gledajo....haha, no in potem jim razložim, da ne bomo skupaj do konca šol.leta, in seveda žalost (mi je bilo kar hudo...), in jim razložim, da je v veliki meri tudi od njih odvisno, koliko časa bom še na del.mestu, če bojo pridni in sodelovali in me bojo "čuvali", potem bom še kar nekaj časa...a veste kako lepo je bilo delati...ful so dojeli...upam da nekoga fajn najdemo, ki me bo nadomeščal, da ne bom spet na totalno štalo prišla nazaj, ko bom s porodniške (prvič je bilo obupno...3 različni učitelji, ki so kar nekaj bluzili v razredih, in seveda pouk čisto razštelan...)...zdej so se me mali navadili in vedo moj sistem v teh strnjenih treh letih, zdej pa spet ena noviteta...hm, upam da bo..
Sej ne vem, a sem se poveselila z vami, da sem končnooooo dobila pogodbo s 1.novembrom za NEDOLOČEN ČAS ? ja...če nisem, vam povem zdaj..super, mi je zelo odleglo, to je bila pa res poteza moje šefice...
nič, grem zdej, ko mi malček v trebuhu ne da miru, ker sedim, očitno je njegova ura...
aja, za vse tiste , ki brcike z roko še ne čutite...nič bat, tudi jaz v 1.nos.nisem sploh dolgo vedela kaj je to, in kako bo...mislim, da sem le vsake tolk časa kaj čutila...zdej v drugo..ja to je res ful razlika...samo malo pobožam, in že me nazaj, pa brce orenk...se vsi smejijo, ko mi božajo trebušček...očitno je v drugo res malo že raztegnjeno, al kako bi to človek razložil...sej bo...
Pridne bodite, pa lepe sanje...se pišemo..