Noge in križ mi bodo vsak čas odpadli.
Se vidi, da sem prejšnji teden malo zabušavala s hojo in so posledice tu. Drugače pa vsak dan prehodim par kilometrov, tam nekje 1,5 ure bolj hitre hoje, pa še voziček porivam pred seboj.
Pospravila sem v omare tista oblačila, ki sem jih speglala včeraj in še štiri stroje novih, ki sem jih včeraj oprala. Tako, da je ta misija za kak teden zaključena. Naš fant, pa preskrbljen z oblačili, bundicami, kombinezoni čez zimo. Dobro, da ima mož dve starejši sestrični, ki sta "proizvodnjo" že zaključili (no, nikoli se ne ve... tolk stari pa tud še nista) in so pridelali 4 fante in eno punčko, tako da je veliko, veliko fantovskih oblačil za našega tamalega.
Si prav ne predstavljam, da bi vse to kupila
Telefonske - Sedaj jih bomo imele zbrane na kupčku, ker se menimo za srečanje, potem pa bomo morale tudi par punc določiti katerim bomo javljale, da smo rodile. Me kar stisne, ko pomislim, da sem že 24t... gre hitro čas. Po drugi strani pa si neskončno želim, da pridem do tam nekje po 32t, ko je komplikacij ob morebitnih prezgodnjih porodih že malo. Šccccccccccc slabe misli stran. Vse bo tko kot je treba, a ne?!
Naja30 - Ja, delo vedno počaka, ampak se žal tudi kopiči, nabira. Sej moram rečt, da mi mož precej pomaga kar se tamalega tiče (ga skoraj vedno on umije - no, se skupaj umivata, pa spat ga da tudi on), glede gospodinjskih zadev pa je precej levi in ker mu jih prej ni bilo treba nikoli delati jih tudi ne vidi. Sej če mu rečem, da naj odnese smeti ali pomoje posodo to tudi naredi, ampak mu je treba vse rečt.
slepič - Ene 4-5 let nazaj je mene tolk bolelo na desni strani trebuha, da nisem mogla niti stat. In sem šla do oseben dr., ona me pošlje v bolnico Petra Držaja. Cel dan na stekleničkah, dali so mi neki za pomiritev, pa full so imeli gnečo v operacijski. No, pol so me pa skor v operacijsko že peljali, pa je uletela ena, k je tulila tolk da so mislili, d abo zdaj zdaj umrla. Njo so potem operirali, mene pa ne. In drugo jutro (že tretji dan brez hrane) me pretiplje en dr. in se kr nasloni an trebuh, da sem mislila, da bom izdahnila od hudega in reče, da če me je lahko tolk pritisnil, da mi ni hudega, dal še neke antibiotike in poslal domov
No, bolelo me je še kar ene 14 dni, potem pa me samo še občasno. Kaj bi to bilo nimam pojma in oni tudi ne, očitno. No, za piko na i, da povem una k je tolk vpila, ki so jo operirali so na koncu ugotovili, da sploh ni imela vnetje slepiča, da je bil ok, le da je zaradi enodnevne driske imela pač malo razdraženo črevesje. In to je bilo to. Un asmrklja pa skro znanstveno fantastiko pognala, njena mat pa še enkrat huj.
Dali* - Lepo, da prenova poteka gladko in upam, da boste čimprej zaključili.
čebeica maja - Hvala za povabilo. Jst bi že danes prišla.
pocka -
za pregled. Drugače pa so na pohodu neki prehladi. Tudi naš tamal ima zabasan noseč že teden dni, pa kašljal je tud, sam zdej ne več. Mož je pa v igralnici v Mercatorju staknil uno otroško bolezen dlani, ust in stopal. Dobro, da samo on...