IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
Teme za danes:
- bolečine v trebuhu in križu...so minile?....
- Kaj boste kuhale?
- to temo smo začele na srečanju....pa bi bilo fajn, če bi jo še ostale delile z nami...kako, kdaj, kje sta se s partnerjem spoznala in odločitev za
(načrtovano ali ne?)
moje
bolecine v krizu, kr nocejo minit. Sem vceraj glih mojega sprasevala, kaj se le bo, ce me ze zdaj po urci sedenja ali stanja kriz tako boli, da hocem umret od bolecin
kuhanje - danes bodo cufti pa pire krompir za mojga

, jaz pa si bom privoscla verjetno spinaco. Mi cufti ne lezijo prevec..ocitno smo jih v vrtcu preveckrat jedli in mi se zdaj ne gredo dol...
midva sva se z mojim spoznala v gostilni

,..oni so delali AC od Mb-Lendave, jaz pa sem bla za sankom in mislim, da je iskrica takoj priskocla kr pri obema.. pol pa smsi,mmsji

, srecanja,..in to je to. Verjetno bi najina pesem lahko bila od Konecnika- gostilna je moj dom..
Edino kar je manjkalo je bilo, da se preselim k njemu, ker je imel svoje stanovanje. In ko sva en cas bila ze skupaj, sva se zacela pogovarjat o

. Pa sva probala, ce se bo prijelo,..pa se nikak ni hotelo. Pa sva opustila misel na to kao ko bo cas za to pa bo ze ratalo. In sreca se nama je nasmehnila junija

. Tak da zdaj pa je kaj je in nestrpno pricakujemo vsako brciko in vsak pregled nasega

. Verjetno moj se najbolj pricakuje naslednji pregled, ker bi na vsak nacin rad izvedel spol..
Joj zdaj pa sem se razpisala,...
pardon se enkrat, da nimam sumnikov ampak saj baje zvecer ze bodo...