Evo mene od zdravnice, bo dala papirje na komisijo, držite pesti,da mi odobrijo 4 urni delavnik, ker 8 urni me ubija in ne bom zmogla.
Hvala naja30, lepe slikice, res upam,da se naslednjič uspemo zbrati v polnem številu!
O kateri oddaji to govorite, sem spregledala, ker ŠE VEDNO nisem vsega prebrala? A se da tudi z neta dol potegnit? Mi namreč ne vidimo kaj dosti, bolj hrvaško TV pa SLO 1, ja, živimo na lepi lokaciji, ampak ima svoje slabosti.
Aha, še to:
- bolečine v križu, zaenkrat jih še ni in upam,da tako ostane
- današnje kosilo, pojma nimam, sem sama, pa se mi ne da kaj dosti in enkrat za spremembo nimam apetita (čudeži se dogajajo)
- kako sva se spoznala, hmmm, kot večina, v gostilni, v ne najbolj treznem stanju
,ampak, očitno se je obneslo. Skupaj sva pa 9 let in pol. Otročka sta bila oba načrtovana, sva pa malo dlje čakala, da sva lahko prej malo potovala, pa se zdivjala, pa stanovanje za silo uredila...no zdaj pa je na vrsti družinca.
mama milchy - ja vidim,da bo kot pri vas glede spola, nam
malo nagaja, je rekel moj, če tako noge skupaj tišči, je sigurno punčka
Smo šli včeraj v Trst v HM, ki so ga na novo odprli, smo morali iti Taji iskat en kup hlač, ker je kar naenkrat ful zrasla, je še P zadnjič na pregledu rekla sestri, če je prav merila (ima že 93 cm)...v glavnem bolj za primorke vrejetno, če katero zanima, imajo ful dobro izbiro cunjic za bejbije, tudi za mickene sva na hitro pogledala in so tako cortkane stvari, ampak nisva še nič kupovala, je bila Taja že ful sitna, pa itak sv aže zanjo pustila tam celo premoženje. No, je bližje kot iti v LJ, če nimaš ravno poti gor.
...zdaj pa dovolj čvekanja...grem likat,ker nimamo več kaj obleči