IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
Teme za danes:
- bolečine v trebuhu in križu...so minile?....
- Kaj boste kuhale?
- to temo smo začele na srečanju....pa bi bilo fajn, če bi jo še ostale delile z nami...kako, kdaj, kje sta se s partnerjem spoznala in odločitev za
(načrtovano ali ne?)
1.bolečine v križu,niso več tako močne in se že skoraj normalno gibljem,sam tu pa rata problem,če nekaj časa stojim al pa hodim,gremo z bolečinami jovo na novo...
2.kuhala bom tist kar že 14 dni-NIČ

kuha tašča(jaz bom začela kuhat naslednji teden-so mi danes kuhinjo pripeljali,pa mi jo en stric montira
3.uf,pr nama je bilo na začetku kar pestro-spoznala sva se v eni diskotek(2001)i,pa si niti nisem mislila,da se bova še kdaj srečala

,sem pa takrat delala v enem kafiču,pa je moj takoj v pon. z enim kolegom prišel tja(ma,ko mi je blo nerodn

),pa prej nikol ni hodil v ta kafič,no potem pa je prišel v torek,no v sredo,pa sem videla ,da ga nekaj muči

3ure je menda sedel za mizo,da je izjavil,da če bi se lahko začela dobivat

in tako se je začelo....no,po enem mesecu je bila situacija takšna,da sem se preselila k njemu,ker me je moj stari nagnal od doma(alko),z mamo se pa takrat tud nisem razumela...
potem se je situacija mal umirila,pa sma se z mojim začela pogovajat o otrocih(bila sva ena dva meseca skupaj) in se odločila,da bova začela delat na bebici...(zgleda,da sva oba pogrešala družino-v moji je bil prisoten alko,njemu pa je pri 13.umrl ata),pa smo zanosili v 5.mesecu najine zveze in poznanstva
sej nama je 2 leti nazaj škripnilo in sva bila skoraj leto narazen-vendar mi ni žal,ker sva se v tem času marsikaj naučila,ker tako blizu,kot sva si sedaj,si prej nikol nisva bila.oba sva bila takrat na začetku mlada,vsak s svojimi problemi,predvsem pa je šlo vse (pre)hitro...
vse smo razčistili,kar smo imeli za razčistit-to je na kratko vse-če bi pa šla v dedajle,bi pa bilo 200strani sam mojih
aja ,pa tud naša druga biba je bila načrtovana.naj povem,da tud ,ko je bilo najtežje,NIKOLI nisem obžalovala,da sem pri 20-ih postala mama.Marsikaj sem lažje naredila,ker sem vedela,da je nekdo odvisen od mene in,da je del mene