IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Je katera izmed vas na karkoli alergična in jemlje zdravila? Moje tablete niso dovoljene v nosečnosti in, ker jih ne jemljem, imam kožo polno izpuščajev, pa vse me srbi. Če se ne praskam, ratam nervozna in tečna.
Zasanjana, če bi kakorkoli ti lahko pomagala, bi ti takoj! Če pomislim, da sem jaz nervozna in tečna, ker moram biti doma in strogo počivati
(ja, že tako sem rizična nosečnica, potem pa sem še prejšnji teden šibala vsa panična na urgenco, čeprav je bila krvava sled bolj šibka - a na tak način se je končala moja druga nesojena nosečnost; epilog: vse OK, tamau je očitno hotel samo spet biti na "TV")... skratka, si predstavljam tebe z rdečim noskom, in v moji domišljiji si videti prav simpatično

Ampak naj ta prehlad le hitro mine!
P.S.: Pa hvala za dobrodošlico!
seznam: danes sem dobila termin za NS, čeprav se mi 10. teden že počasi izteka. V porodnišnici LJ (junija sem napolnila 35 let, tako sem z napotnico omejena na lokacijo) še nimajo septemberskega termina, a so rekli, da če me ne pokličejo, velja termin za NS
3.9.2008 ob 11. uri.
Vsem marčevkam, ki ste NS že dale skozi pa

, tudi jaz komaj čakam ta pregled! Še posebej, ker si zelo želim, da bo tudi mož videl tisto, ob čemer se meni na vsakem UZ ulijejo solze sreče. Da bo končno dojel, zakaj mora že zdaj bušija kuševat
hlače: emm, jaz sem nosečniške hlače kupila že v 6. tednu. že tako sem prej imela svojih 84 kg (do zdaj sem prilezla na 85 kg), ampak prebava mi pa ne dela najbolje (zaradi IVF sem že od začetka na hormonih - najprej Utro Gastan, takoj zatem pa Dobroston). Skratka, od stare garderobe spodnjega dela že dolgo ne morem obleči. Mi pa stari modrci 90C še kr držijo "kanglce" pokonc.
spps, s tabo se veselim jesenskega dogodka (sploh pa slikic, obožujem poročne pare, ki res izzžarevajo tako noro energijo)!
Jaz sem še zdaj čisto raznežena, ko se spomnim poročnega dneva in potovanja (davnega 25.5.2002).
škrlatka, dobrodošla! Upam, da boš ti bolj aktivna na forumu kot jaz

- tukaj ste pretežno mlajše nosečke, pa vas sploh ne dohajam, hihi.
Uživajte dekleta!
< Sporočilo je popravil enkratna -- 22.8.2008 13:55:35 >