IZVIRNO SPOROČILO: jjasna Že na netu je en kup nasprotujočiš se izjav in podatkov, na RR-ji pa zgleda da tud.
Jjasna, jaz se samo še na tvoj seznam zanesem

... vse ostalo je pa res: bolj ko gledaš, prebiraš, bolj zmeden lahko postaneš.
Jaz sem imela včeraj izredni pregled pri G (kontrola po odpustu iz bolnice), tako da mi je G naslednji pregled prestavil na 7.10. Cicibančka sem zelo slabo videla na UZ, razen hrbtenice (ki je kar bodla v oči) in utripa, nisem kaj dosti drugega videla. Včeraj je bil zadnji dan 12. tedna, velikost 7,1 cm. Pa podaljšal mi je bolniško še za 2 meseca - čeprav sem tiho upala, da me bo že spustil v službo.
Ko vas takole berem, sem nekako "potolažena", ker vidim, da nisem edina, ki nenormalno sanja. Jaz tako nemirno spim (sanje, premetavanje in zbujanje zaradi bolečega trebuščka), da mož razmišlja o tem, da bi si še on kupil materinsko blazino in se z njo zaščitil pred mojimi nočnimi "vajami"

.
Me je prijateljica nosečka (februarka) vprašala, če bom tekmovala za miss buši 2008. Emmm... če bi imela tak fleten buši kot
zasanjana, bi se

. Tako pa... meni je moj buši čisto všeč (oblečen) - samo ne bi pa zanj glasovala, če bi bil v tekmovalni kategoriji

. Pa še velik je tako, da vsak misli, da sem več noseča
No, vsaj kilogrami zaenkrat ostajajo taki kot 2 meseca nazaj, česar sem zelo vesela.
Čeprav je baje 2. tromesečje najbolj znano po slastnem apetitu. No, jaz sem zaenkrat še v "bruhalni fazi" in fazi, ko me motijo močnejši vonji... Samo jamranje, joj joj