mojčika - In kako je s tvojo astmo? Kaj bolje?
Pravzaprav po rezultatih slabše, dobila sem nova močnejša zdravila in želijo, da grem za nekaj dni na Golnik. No jaz sem rekla, da ne bi šla, dokler ne bom čutila, da ne obvladam več, saj moj mož s diabetesem 1 ne sme bit sam ponoči z našo malo, ker je imel že večkrat napade, ali je padel v komo ali pa je bil tudi malo nasilen, skratka nobene možnosti ne sme biti. Če bom morala it, bosta onadva tudi morala k staršem.
Sicer pa sem malo zmedena, pulmologinja mi je podaljšala bolniško še za 14 dni, takrat imam spet pregled, po sem jo pa vprašala, kaj potem, ker mi redna bolniška ne pripada več, je rekla, da naprej ureja osebni zdravnik, pač da predlog na komisijo. Vse lepo in prav, dobim izvide, da moram bit doma, kakega mnenja za mojega zdravnika, da naj me da na komisijo, pa nisem dobila. Je sicer na izvidih vse jasno in glasno, samo ne vem, če mora za komisijo prav izrecno napisati.
Pomaga pa itak ne nič, kot počitek in svež mrzel jutranji in večerni zrak. Me pa naša dveletnica seveda utrudi in se bom morala malo zorganizirati.
Še tega donosimo, potem bo pa res dovolj, ker je bilo v prvo isto. No v prvo je bilo celo tako, da sem šla kljub težavam delat, dobila krče in bila že v 4. mesecu za prst odprta in nato res ležala.
Dobro jutro, po kavici naj vam zadiši