Čestitke vsem za dobro opravljene NS in preglede, ki ste jih imele...jaz imam naslednji pregled 7.10., pred tem pa še THT 25.9.....
ali je katera ki ne bo vprašala za spol? Jaz sem namreč prvič vprašala, ker sem bila tako nestrpna, kaj bo, zdaj pa sploh ne vem. Mi je všeč, ko ostale tako matra, pa ful jih imam okrog sebe, ki pravijo, da je lepo presenečenje, če ne veš. Pa so me kar malo prepričali. Ampak samo malo, tako da bom verjetno kar vprašala na UZ,,,,potiho pa vseeno upam, da bo nogice tiščal/a skupaj
...
Kako se vam že kaj pozna buši? Jaz sem 15 tednov in 2 dni, pa mi tisti, ki vedo da sem
pravijo, da se mi sploh ne vidi in da sem takšna kot bi se ful najedla...
jaz pa mislim da sem že kar okrogla....
Aja pa še to...Kupila sem si nos.kavbojke v HM, pa me vedno ko jih oblečem za v službo, ko moram 4 ure večinoma sedeti (delam na šoli) zvečer tako stiska in pritiska v trebuhu spodaj da je grozno. Danes sem oblekla ene druge hlače, ki ne stiskajo tako pod popkom, pa je bistveno boljše...pa ne da bi me tiščale kavbojke, so mi še velike v pasu, samo ko sediš, ti vseeno pritiska na trebuh, jah, kavbojke kot kavbojke...no sem se odločila, da jih oblečem, takrat ko bom večinoma hodila...haha..
Nič, počasi grem malo pred tv, in mojga pocrkljat, ko je tudi nekaj staknil, očitno od naše male, ko je imela cel teden virozo, je še zdaj doma, ni v vrtcu....jaz upam da je ne bom staknila....pijem kalcij in magnezij...preventiva,...pa veliko sadja in zelenjave...
no lepo bodite moje marčevke....pa se slišimo...
Pa čimveč metuljčkov...jaz se s takom veseljem uležem, ko vem da bo potrkal/a...