Meni tudi niso nobene cunje niti pod razno več prav. Pa sem dobila komaj pol kg gor, pa sem 16.teden.
Nisem na začetku nič bruhala, samo slabo mi pa je bilo ko noro, tako da enostavno sem brisala stvari z jedilnika, ki vem , da mi niso delale dobro, pa tudi pasalo mi ni: sladko (vse: sladkarije, sokovi, sadje-če je bilo zreli-adijo...samo kislo), kava je tudi šla, čeprav mogoče zdaj spijem kako šalčko na teden, pa še to brezkofeinsko....nimam neke želje po njej, sem pa spila eno, tisto z avtomata-mocacino mesec nazaj,,,,jao..kok sem se tresla, pa spat nisem potem mogla ponoči....pa pila sem jo ob 12ih
ja me fajn prime tale kofein...
ne prenesem še zdej ne veliko česna, ker mi je slabo še vedno...npr, ko delam špinačo dam le en strokec, ali pa na ribico, čisto malo....ker drugače je kriza....ne omenjajte mi pa pice, ki je videt ne morem, pa sploh ne vem zakaj, ko sem jo prej ful imela rada...pila sem u glavnem vodo, ko pa sem se te naveličala, po kakem mesecu in pol, mi je pasala kokakola...gazirano...ja vem, da ni fajn, sam kaka flaškica na dva dni...ja kaj čmo..to mi je pasalo..sem že rabila...:
No ampak mislim da bo zdaj šlo počasi gor...upam, da do 7.oktobra dobim kake pol kg, da končno pridem na 57, ker drugače bo po mojem kriza od sestre...zna mal zakomplicirat...
Ali gre katera od vas na THT test? Meni je moja g. rekla, da če sem šla na nuhalno, naj grem pa še na to, nakar včeraj preberem, tu na RR en članek, da ta test ni tako dober kot nuhalna, in da se sploh ne dopolnjuje, napr.da bi rekla, da bo bolj ziher
zdej pa res ne vem no...
Kakorkoli...brcike čutim, kako mi mali skače, ko igram klavir, oz.ga igrajo moji učenčki...haha...danes me je prav žgečkalo....
Aja glede nos.oblačil...katastrofa s temi oblačili vsaj tu v Ljubljani,,,,vse staromodno...tko za ženske blizu 50ih let...drago pa ko bi bilo zlato...ej čist sem šokirana...sem danes poslala eno sodelavko ko je bila ravno v hali A (BTC), da je pogledala v tisti trgovinici, za kakšno lepo srajčko...itak da ni nič bilo pametnega....katastrofa....
SPPS kaj je to KIK...kje je to..iz kje si ti, nimam pojma, kje si to kupila...povej še nam...
Lepo bodite, pa se še kaj javim...