Ja, Maxica je že krepko čez rok, pa me zopet pusti čakat....
hvala za lepe želje.
verjem, da nisem poslala tega k vam.....sam res ksreč, da ni bilo pri nas...men pa je zadnjič malo0 napikalo mojga hrošča....
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 27.6.2008 22:32:13 >
najboljš, da smeti odnesem in grem pogledat, če se mojemu avtku kaj pozna
Ojoj, boge. Grozno.

, ker je je folk dobesedno ustavil.
Flaska sej vem da je hudo,samo bodi vesela da ste bili takrat doma,kaj če bi bili kje na poti in bi zbilo šipo tam ko sedi
.
Upam da čimpreje popravite nastalo škodo in pozabite na ta neprijeten dogodek
Tajda, aveš da sem res vesela, da je tako kot je. Sem prav razmišljala, da bi takrat malčka domov peljali, pa bi se to zgodilo. Oba z moji se strinjava, da je zbunkana pločevina in počena šipa še NAJMANJ, za kar bi se sekirala.
Ljubljana - Včeraj se je nad večjim delom Slovenije razbesnelo neurje s točo. Močne padavine so zalile kleti in poplavile več cest, veter in toča pa sta poškodovala strehe, lomila drevje in uničila poljščine.
Neurje, ki je sinoči zajelo Slovenijo, je povzročilo številne težave. Zaradi močnih padavin je voda zalila kletne prostore več kot 30 večinoma stanovanjskih objektov. Voda je zalila kletne prostore v občinah Prevalje, Ravne na Koroškem, Poljčane, Metlika, Črnomelj in Ljubljana.
Po poročanju centra je neurje poškodovalo strehe treh starejših hiš v občini Brezovica. V občini Šentjur je v stanovanjsko hišo udarila strela in razkrila del strehe, do požara ni prišlo.
Zemeljski plaz in podrta drevesa
V občini Sevnica so obilne padavine sprožile zemeljski plaz v bližini stanovanjske hiše, gasilci so območje pregledali in zavarovali, tako da nevarnosti za ljudi in hišo ni. Zaradi neurja je ponekod na ceste nanosilo kamenje in zemljo, na cestišče pa so se v Ljubljani, Črnomlju in Metliki podrla drevesa, ki so jih gasilci že odstranili.
Toča prizadela trajne nasade in poljščine v Metliki
Toča z neurjem, ki je v petek zvečer zajela območje občine Metlika, je po ugotovitvah občinske komisije za oceno škode povzročene ob elementarnih in drugih nesrečah povzročila številne težave. V glavnem je neurje prizadelo trajne nasade in poljščine, je v sporočilu za javnost zapisal predsednik komisije Jože Nemanič.