IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Rumba tebe se nekaj vprasam, ne vem, ce sem te ze. Ze dlje casa bi rada, da imam 3 otroke. In ena prijateljica, ki je tud vzgojiteljica v vrtcu pravi, da ce zelim imet vec otrok, naj jih imam vsaj 4. Ker pri treh ej vedno eden odvec. Da ta sredinski bolj kot ne probleme dela oz. je problematicen. Da je to z vsakim videla, ki je imel doma starejsega in mlajsega bratca/sestrico. Tako da ne vem, a se tebi zdi da je Hana "tezja", al pa kaj. Jaz poznam samo odrasle ljudi, ki so trije in se vso odlicno razumejo, zato nekako temu ne verjamem.
Hmm...
Hana je že od začetka čisto drugi karakter kot Anej. Julija mu je veliko bolj podobna. Hana je ful občutljiva, pa zjamrana. Ne bi mogla reči, da je težja, sploh ne zato, ker je druga. Je bila taka že, ko še ni bilo Julije. Nikoli še nisem pomislila kaj takega.

Sem se pa že večkrat spraševala, če je tri prava številka zato, ker se mi zdi, da bo eden vedno izvisel.

Ne vem, bomo videli, zaenkrat je v redu. Tudi ne razumem, če pri treh ta srednji dela probleme, kaj se to čudežno neha, ko dobiš četrtega?

Če je tako, pol kar pogumno tri in če bo srednji problematičen, pa naštimaš še enega.
Poznam pa kar nekaj družin s tremi otroki, a je tretji dosti mlajši. Tega si pa nisem želela, ker je tretji potem kot edinček in močno razvajen. Ta je potem kao za mamico.

Sem zagovornik večih otrok blizu po letih, ni pa to najlažje za mamico.