evo mene, smo malo pospravljali bajto, da ne bo tak svinjak, k dobimo v petek goste
Rubin, lepo da si se oglasila. Težko bi rekla, da vem, kako se počutiš, ker k sreči ne vem. Vem pa, da bom v ponedeljek močno stiskala pesti zate in za tvojo pikico, da ji začne srček biti.
Žiži, si se naspala. Kaj pa imate dobrega za večerjo?
Mala81, javi se prosim, da vidimo, kaj je s tabo?
Orto2, evo tvoja nuhalna dodatna na seznam. Me je pa danes prešinilo, da recimo da nam uspe zdejle, kdo bo pa nam delal 1. UZ, če zaprejo 15.7. GK LJ?
Nokes, se vidi, da si v službi, si takoj manj tukaj gor
Sapi, potem si zgleda vse delimo enake simptome, no zdaj pa verjamem, da bo še vse v redu, ker dvomim, da bi se nam tolikim ponesrečilo
Gita14, sej velikost foliklov je čisto prava, če ne bi ti jutri dal stopke, bi lahko že popokali. Meni jo je dal Zorn na velikost največjega folikla 21, potem so ga pa v dveh dneh še ostali dohiteli.
Abra, kaj je sedaj s tvojimi izcedki. Počivaj, počivaj in še enkrat počivaj. Verjami, da bo še vse v redu, mora biti
Kje so pa ostale danes: Pikovit, Daisy, Marjetka Cvetka, Dajamaja, Netka???, Pika74, Pinki36, pa Mijavčka že dolgo ni bilo tukaj, pa Konine, Goldfish, Goldy, in še in še... Punce javite se