Dobro jutro vsem skupaj
Oktavija, moram ti najprej to napisati, prosim te, da ne lepiš več takih fotk gor, moj Feliks se je tolk ustrašil te fotke, da se je skril v najtemnejši kotiček moje maternice.
Gigi, lepo frizurco poštimaj, da bo stric G vsaj mel lep pregled nad situacijo
Dajamaja, lepo te je spet brati, revca ti pa takšna gužva
Abra, a je situacija kaj boljša, ni več izcedkov
Zvezdica, a si še žalostna, a se je razpoloženje vsaj malo popravilo?
Pikovit, evo danes pa seka ona marelična majčka brez hrbta in globokim dekoltejem. Žal pa so mi odpovedali sestanek s polovnim. Mogoče je še bolje, da se ne bom preveč razgrela, zdej ko ne smem slončkat
Nokes, Sapi kako smo danes...Nokes ti sploh, ker si kmalu za mano
Hedi, vidim da špegaš, kako smo?
Orto2, a počivaš in crkljaš svojo pikico?
Tadeja81, a nam je danes kaj manj slabo?
Ledenka, Kajsica, WP, Netka34...kje ste?
Mi smo danes 9. dan po ET, zaenkrat se počutim super, tudi nobenega izcedka še ni na obzorju, tudi nobenega menstrualnega krča. Zdej na vem, ali je to dober ali slab znak. Bazalna še vedno zelo visoka 37 stopinj in midva z mojim upava in verjameva na full, da nam je ratalo. CB smo že kupili, doma čaka na nedeljo. Mi je pa zanimivo predvsem to, da imam tekom dopoldneva ves čas občutek, da se bo zdaj zdaj ulilo, a ti rahli mens. krči, potem pa popoldne, ko pridem domov, nič. Nobenega občutka, nobenih krčev, kaj mislite, a je možno, da je to samo alergija na službo
Vsem skupaj, ki pa vas nisem poimensko navedla, prav tako želim DOBRO JUTRO in prav lep sončen dan