Daan!
Že vse z eno nogo na dopustu?
Niste preveč zgovorne. Srečevalke ste se imale spet fino
in kater lokal je pol padel? Najbrž kakšen blizu?
Pikovit, si že spet odpotovala? Zdaj bo ziher super vreme. Lepo se imej!
Gretka, nisi me čisto dobro razumela. Jaz sem v postopkih zelooo kombinirala z alterntivo (razen v prvem), mislila sem prav na macino travo. Sej si najbrž tudi vidla, da so punce, ki so se "trudile" 4 mesece, v petem zanosile, ko so začele to uživat ... po 4 mesecih se ne smatrajo za neplodne... sem te spraševala zaradi tega, če ti lahko kaj več povem, če boš želela, ti kak zs napisem, da ne bom tuki dolgovezla. Variant je namreč veliko. Jaz sem o neplodnosti precej brala, eden od razlogov je tudi ta, ker pri naju niso našli popolnoma nobenega problema, tudi kg so bli pred zdravljenjem čist ok, pol mi je pa vsak postopek pustil spomin, pred tem pa tudi klomifen... Poskušala sva pa že v času, ko leta še niso bila problematična.
To, da si v prvem postopku zanosila, je ne glede na konec, dobra popotnica za naprej. Hormončkov imaš še kar neki v sebi, zdaj morata samo še pravo kombinacijo zmešat, na gk so bli malo štorasti
doma bosta to boljš opravila
Gigi, hvala za link, ampak sem prebrala, da progesteron (in estrogen) zavira izločanje mleka, po porodu pa raven zaradi izločene posteljice pade, posledično prolaktin lahko igra svojo vlogo pri nastajanju mleka. Pa sem se neki novga naučila
čeprav zdej o nosečnosti ne berem več takih detajlnih razlag. Sem si obljubila
Ooo, to macino travo sem pa imela v loncu na terasi
mi je lani ali predlani zmrznila, pa je nisem nadomestila. Letos imam itak bolj malo zelišč. Jaz sem itak sveže liste uporabljala v raznih pijačkah
sem imela vedno rada več vrst mete
Aja, za MACO pa na monu poglejte, je Kitty ogromno o njej pisala in tudi kakšna količina mora bit, mislim, da je priporočala čisto maco in ne mešanic.
Sonček
za srček, je luštno, kajne? Kaj pa kuhaš danes? Jaz razmišljam, da bi že kaj "normalnega" pojedla. Sem za zajtrk sveže breskve in še ni problemov. Zadnje dni sem jih samo v kompotu, se mi je prav fržmagalo
ko so pa sveže tko dobre
Sonček2, si dragega fajn zmučla včeraj
Blanč, uživaj! Drugo leto bo tak dopust znanstvena fantastika