Helow evribadi!
Se vam javljam po vseh križih in težavah, ki pa sem jih, razen enega
, očitno kar rešila. Zato sm zej tle!!
Sočustvujem še posebej s tabo MM, in pa s SApi, za vaju sm bla pa res sto, ne vem, kaj se dogaja s tem mojim 9. čutom, zgleda, d se je neki pokvarlo!!
Naj vam povem, kot že veste, nam je postopek spet zaribal, še tista ENA!! celica, ki je ostala od 12 foliklov, ni hotela ostati pri nas.
To sem si po prvih depresivnih dnevih začela razlagati tako, da pač mi daje še eno šanso, da se mi uresniči moja življenska želja-dvojčki!
Zato sem se odločila, da kljub temu še enkrat, v tretje poskusim...pol pa res ne več! Je prehudo za vse!
No, in ko se končno dokopljem do telefona, da sploh dobim Leonišče, mi dajo datum sred oktobra!!!! Ampak js hočem in moram prist notr že septembra!!!!! V oktobru moram met že ET, ne pa kumi posvet pri dr. D.!!!!
Niti na samoplačniško mi niso dal datuma prej, kukr 6.10.
Ampak to je prepozno!!
In zej sm posrana!
Bi poklicala dr.D., pa pravjo, d ga cel avgust ne bo....Sestra mi je rekla, d mi pa ne more kr dat sam napotnice, ampak me more videt in govort z mano! ?????
????
Js vam povem, d če si ne zrihtam septembra, res ne bom šla, ker je brez veze.....enkrat vam bom že povedala, v čemu je finta. Zej nimam časa tipkat.
Naj vam povem še to, ampak ne okol govort, to se mi dogaja drugič v življenju in sumim uno depro, d mi meče polena pod noge in pesek v oči!! V glavnem...na živce mi grejo, ko jih vidim...nosečnice in maaaali otročički.
Ne maram d se mi ti dogaja, ker je grozno, ampak kaj nej???Sej bo šlo mimo, ampak trenutno je tle!!!
Sej vem, d me boste zej popluvale in si mislile svoje, ampak oblubm, d bo šlo mimo!!
Vas lepo pozdravlam, in želim veliko sreče!! Sej zej k bo šla ta tahuda vročina mimo, bo boljše!
LP, D